Framgångsrik påskhelg!

Trots det magra spelutbud som erbjuds nu kan vi se tillbaka på en lyckad påskhelg! Vi summerar kort upp och blickar framåt:

Andelssystemet ”Miljongängets Topptips X5” träffade fint och utdelningen blev läckra 40 000 kr! Nära, nära på flera av de andra Topptipssystemen som stannade på 7 rätt, liksom vårt spelförslag här på sidan.

På Bomben har både ”Miljongängets Bomb X10” och ”Miljongängets Bomb X5” lyckats vid olika tillfällen och totalt inspelade Bomben-vinster i påsk landar på ca 46 000 kr!

Påsken har annars varit späckad av trav. Höjdpunkten i söndags med megajackpotten på V75. Där var det ytterst små marginaler som gjorde att vårt större system ”Miljongänget Big” stannade på 6 rätt och inte fick dela på miljonerna. Nära, nära att spiken hamnade i ”rätt” lopp och garderingarna i det motsatta. Men travformen är fortsatt fin och snart kommer den feta träffen!

I veckan så ser vi fram mot ny V86 på onsdag, V75 på lördag och GS75 på söndag. Det verkar även återigen bli spel i vitryska ligan och därmed kan vi försöka göra repris på påskens framgångar på Topptipset och Bomben.

Mot nya vinster! Ta hand om er.

Comments

comments

Kategorier: Allmänt, Bomben, Topptipset, Trav