Rullpott bomben/powerplay

Vilken ridå på hockeyn igår, allt såg fint ut till en början men sen föll vi som ett korthus. Utdelningen på powerplay blev låg, bomber föll i gubbluckor osv. Plexiglaset gick sönder i matchen Djurgården-Luleå vilket gjorde att den hamnade en stund på efterkälken. När det var klart att utdelningen på powerplay blev klen stod vårt hopp till bomberna. Vilket läge vi hade, När endast Djurgården-Luleå var kvar låg utdelningen på över 132.000 kr. Vi behövde då ett mål till på Djurgården för att hitta hela tre system (Dynamiten, BIG BANG och Miljongänget Bombar). 12 minuter för ett mål och chans i öppen bur ska man väl kunna hitta en gång i livet? Det gick icke, istället kvitterade Luleå med sin keeper på bänken. Så vår en gång i livet har vi nu till godo tänker vi.

Nya tag idag, sju matcher från hockeyallsvenskan och en från division ett består powerplaykupongen av. Omsättningen kommer bli fin, svensk ishockey och fredag gör att folk gärna sitter med en powerplaylapp i näven. Hockeybomben har även idag en fin rullpott på 221.000 kr. Vi funderar fortfarande om vi ser värde i att rulla ut Dynamiten. BIG BANG kommer finnas ute som vanligt vid rullpott, finns dock bara 5 andelar att hugga.

Dagens powerplay kommer innehålla två spikar, Idag gör vi tvärtom mot igår. Vi spikar ett Björklöven som inte har något att spela för mot ett Mora som har allt att spela för. Varför? Odds kontra sannolikhet. Björklöven är understreckade och när vi får en stor favorit som är understreckad på samma kupong med två andra väldigt överstreckade favoriter så är det fint att spika av. Vi vill absolut inte vara med och betala för rader som innehåller att dessa tre stora favoriterna får vinna samtidigt. Därför ställer vi ett krav i vår reducering att minst en av Timrå eller Vita hästen måste tappa poäng. Att plocka bort någon av dessa eller till och med båda är absolut inte fel. Men variansen blir hög och plockar vi endast bort en så måste vi välja och kan snurra bort oss. Nu kan vi istället täcka båda utan att bestämma vilka som ska tappa poäng men kräva att någon av dem gör det. Vår andra spik är Södertälje, fint värde och bra vinstchans. Vi återkommer med länk till spelförslag senare på grund av tekniskt strul.

Rejält hugg på bomben igår, vi gör ett nytt försök idag. Powerplay och bombenandelar:

Miljongängets BIG PP x10, 1337kr

Miljongänget, 216kr

Miljongängets STORA PP X10, 297kr

Miljongängets PPx5, 335kr

Miljongänget 90, 90kr

Miljongänget spiklösa, 120kr

Miljongänget stora 4, 270kr

Idag jobbar vi stolpe in på bomben, 221.500 extra. Andelar:

MILJONGÄNGET BIG BANG, 2070kr (endast 5 andelar, kommer spelas full)

Miljongängets stora bomb, 825kr

Miljongänget bombar, 240kr

Comments

comments

Kategorier: Allmänt, Powerplay