Summering av helg och blick framåt!

Igår avgjordes sista matchen på helgens Europatips. Det blev som vi förutspådde en hel del skrällar och ingen lyckades hitta 13 rätt – därmed är det jackpot nu till helgen! Vi själva landar in på 11 rätt, frustrerande nära ett bättre utfall – två sena mål (Fürth 95:e och St Pauli 84:e) sabbar pengafesten. Det var vårt andelsspel ”Miljongängets Europalax” som var så nära…

Varken Topptipset eller Bomben fick till några riktiga fullträffar heller. Bomben ”Miljongängets 3 andelar x5” satt fint i fredags och gav drygt 8000 kr för de tre köparna att dela på. På hästarna såg det länge ytterst bra ut på söndagens GS75, men spiken i femte loppet höll inte och 6 rätt med mersmak slutade det med.

Agendan för veckan ser lovande ut. Ovan nämnda Europatips har avspark på lördag. Topptips kommer det att bli fredag, lördag, söndag & eventuellt även en omgång mitt i veckan med. Bomben med liknande schema. V86 onsdag, V75 lördag (jackpot!) och GS75 på söndag.

Vi taggar upp oss under veckan och ska leverera riktigt vassa system under veckoslutet. Ett tips för att alltid hitta enkelt till oss på ”Svenska Spel Tillsammans” är att klicka i den lilla gröna stjärnan längst ned till höger. Klicka på bilden här under och aktivera din gröna stjärna!

Comments

comments

Kategorier: Allmänt