Topptipset med extrapengar!

En snabb återblick och en djuuuup suck kring gårdagens Topptips. Pescara avgör i 97:e minuten och åtta rätt förvandlas till sju rätt på våra andelssystem. Flera av systemen var X10 kr och uppskattningsvis var det en total utdelning på runt 100 000 kr som försvann. Bittert men nästa gång studsar det vår och andelsköparnas väg!

Ikväll skjuter Svenska Spel in 250 000 kr i extrapengar i potten, det uppskattas såklart! Brukar vara förväntad låg utdelning och multikupongsfest när dem sticker till extrapengar här. Frågan är om det blir samma idag? Vi är inte säkra. Kupongen består av fem FA-cupmatcher samt matcher från Tyskland och Frankrike.

Nu svär vi kanske i kyrkan, men Liverpool får under inga omständigheter streckas till nuvarande %. Dem är streckade till sjuka 69%. Runt 20% felstreckat, detta är brutalt mycket för att vara en liten pool som topptipset där folk har råd att gardera brett. Inte en tanke om ”hajdödartecken” köper vi här, potten kommer vara kryddad med 250.000, det kommer lämnas in extremt många system och det är bara onödigt att försöka lura upp några hajar på läktaren. Detta kan såklart skiftas helt beroende på elvor, men i nuläget kan vi inte acceptera att ta med dem, Vi garanterar redan här lite höjd i systemet genom att plocka bort Liverpool. 99/100 kioskgubbar spikar Liverpool, det ska vi ta vara på idag.

Spikarna vi satsar på idag är Cardiff och Dortmund, fina värdetecken och låg varians. Vid extrapengar är det ofta ett smart drag att luta sig mot mindre varians, utdelningarna blir ofta okej ändå. Man ska inte alltid satsa på att ta hela potten, vi måste vara väldigt flexibla och spela vår kupong efter omgång. Vi har ju redan tagit bort Liverpool, det i kombination med att det är extrapengar gör att vi inte behöver välja en alldeles för svår väg.

Färdigt spelförslag för 342 kr>>>

Vill du köpa in i våra andelar som följer odds och elvor fram till spelstopp så finns andelar att köpa:

Miljongängets Stora TT x10, 297kr>>>

Miljongängets TT x5, 335kr>>>

Miljongänget BIG TT x10, 1337kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Allmänt, Topptipset