Extrapengar hockeybomben samt powerplay

I gårdagens powerplay knackade vi på dörren för riktigt fina träffar, vi hittar en singelrad för drygt 5.000 kronor, men hugg på bra mycket mer. Vi har ett par sura sjuor på våra system som spelas x10. Södertälje eller Kallinge hade behövt vinna för att hitta här, båda lagen kryssade och skördefesten får vänta, förhoppningsvis bara till ikväll.

400.000 kronor extrapengar på bomben och full SHL-omgång på powerplay. Det är ingen dålig hockeytorsdag vi bjuds på. Senaste rullpotten var vi snubblande nära ännu en fin träff på hockeybomben med vårt system Dynamiten (slutsåld), mål i slutminuten förstörde för fullträffen. Upp på hästen igen och idag håller vi förhoppningsvis tiden ut.

Som vanligt rullar vi ut våra största kanoner när det vankas rullpott, att köpa bort varians och kunna få med både bra och dåliga tecken är en viktig nyckel för att nå de riktigt höga utdelningarna. Total-linor och odds ska följas, en helhet i systemen ska byggas. Det är mer att tänka på än många kan tro. Men med stora system ger man sig själv verkligen chansen och behöver inte bara hoppas på extrem tur. Vill du köpa in dig i något av våra system för kvällens rullpott finner du dem nedan:

Miljongängets BIG BANG, 2070kr
Miljongängets Smällkaramell, 1584kr
Miljongängets Stora Bomb, 825kr
Miljongängets Stora Hockey, 440kr
Miljongänget Bombar, 240kr

Vidare till powerplay, spelstopp 18.59.

Dagens kupong innehåller tre överstreckade favoriter bland annat, Frölunda är ett av dessa tecken, men bra mycket mer överstreckad än de övriga. Vi väljer att inte investera en enda krona i detta usla tecken. Skellefteå och HV71 är de andra två, vi väljer att betala för samtliga tecken i deras matcher här i vår ram. Vi vill inte spika något av dessa lag som många andra motspelare kommer göra. Då behöver vi hitta spikar i ett annat spann. Vi letar vettigt streckade favoriter för att inte göra det allt för svårt när vi valt att vaska Frölunda. Luleå och Linköping blir då våra val att hålla i handen som spikar.

Vi vill som så många gånger förr vikta vårt system mot fin höjd, vi väljer därför att reducera och ställa kravet att max en av Skellefteå och HV71 får vinna. Vinner samtliga favoriter (förutom Frölunda), speciellt dessa två så kommer vasken på Frölunda sällan räcka långt. Vi har nu ett system som enbart siktar in sig på de dåliga motståndarnas pengar, en omgång med fet omsättning vill man gärna kunna trolla bort lite bra spelare med. Vi ställer därför även kravet att max en av Oskarshamn och Rögle får vinna, detta är tänkbara mellanmjölkspikar (likt de vi tog) som andra bra spelare kan tänkas ta. Färdigt spelförslag för 384kr.

Våra powerplayandelar är väldigt populära, flera tunga träffar under bältet. Vill du köpa in dig i ett system byggt av oss i Miljongänget finner du dem nedan:

Miljongängets Mega PP x10, 1604kr
Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets PP x5, 335kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr
Miljongängets 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Bomben