Powerplay och rullpott bomben

Vilken magisk dag för poolspelen på is. Stor rullpott på bomben, 333.333 kronor extra. Powerplay innehåller sex matcher från SHL som vi helt klart ser som lite extra edge mot spelarpoolen men även mot oddssättarna.

Idag har vi rullat ut de stora kanonerna ”Dynamiten” och ”BIG BANG” på andelarna. Den sistnämnda hittade i tisdags och nästan 40.000 kr in, inte den magiska utdelning vi hoppades på men säkert ett välkommet klirr i kassan hos 5 köpare. Dessa två system öppnas enbart vid stora rullpotter, vi är väldigt flexibla i våra andelar. Vi öppnar inte system om vi inte finner värde i att spela just dessa. Stora system ska kanske inte spelas omgångar då det inte är rullpott, medans de är det självklara valet vid extrapengar. Systemen har alltid lämnats in fulltecknade så ni beöver inte vara oroliga att komma med i ett för litet system. I skrivande stund finns det enbart en andel kvar i BIG BANG och sex stycken i Dynamten (som hittade för nästan 550.000 nyligen). Dessa system kommer vara fyllda ganska snart. Andelar i dessa och ett par andra slagkraftiga system:

Miljongänget BIG BANG 2070kr>>>

Miljongängets Dynamit, 2110kr>>>

Miljongängets stora bomb, 825kr>>>

Miljongängets Bomb x5, 320kr>>>

Miljongänget BOMBAR, 240kr>>>

Powerplay ser som alltid fint ut, kanske lite finare idag då vi tror på högre omsättning med tanke på att det är SHL. Idag kommer vi bygga kring en marginellt överstreckad(!?) spik.

Linköping håller vi i handen idag, deras tidigare baconpsyke är som bortblåst. Ledningar tappades till oavgjorda och förluster på löpande band tidigare. Nu är det helt tvärtom, dem öser rejält och har fått lite andrum ner till Oskarshamn och Leksand. Det försprånget kommer stå sig och antagligen utökas idag. Precis som förra gången det var SHL har vi en alldeles för högt streckad hemmafavorit. Idag är det Djurgården hemma mot Växjö. Vi struntar även idag helt i ettan och hoppas på liknande utfall som sist vi gjorde detta.

Genom att plocka bort Djurgården så har vi redan här säkrat vettig utdelning vid träff. Det gör att vi letar efter favoriter som är korrekt streckade för att få ner variansen när vi reducerar. Frölunda och Davos passar oss perfekt att ha som varsin utgång när vi valt den väg vi gjorde i Djurgården-Växjö. Färdigt spelförslag för 540kr>>>

Vill ni köpa in er i våra andelar som följer odds/% hela vägen in till spelstopp finner ni dem här:

Miljongänget BIG PP X10, 1337kr>>>

Miljongängets STORA PP X10, 297kr>>>

Miljongängets PP x5, 335kr>>>

Miljongänget, 216kr>>>

Miljongängets spiklösa, 120kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Bomben