Årets första V75

Förra årets sista V75 höll på att ge mig 7-siffrigt på kontot då jag bara missa i sista avd. Knappt torsk med en heroisk Nougat Ås som fick ett blytungt lopp (tredje spår 1300 m). Trots detta tog han på vinnaren och var förbi ett par meter efter linjen. Små marginaler i trav… Inga tips här på sidan förra veckan men spiken Kalle nämndes på Twitter. Den satt ju fint till över 9 ggr på vinnarspelet och bara 9% av insatserna.

Denna vecka körs årets första V75, på Halmstad. Vi kör vi lite idéer och tankar här. Kan såklart bli lite ändringar i sista stund med detta är utgångstankar jag har efter analys.

Spikförslagen:

Avd 3: Nr 11 David Sisu 8% och är understreckad enligt mig. jag tror det kan bli fart på detta loppet och det passar DS perfekt. Trivs med Johnny i sulkyn och har visat fin form på slutet. Jag är inte alls främmande för vinst och jag tror jag kommer vara fräck och spika, alt U-häst.

Avd 5: Sto-lopp och nr 6 Stirling All-star är intressant med mycket skicklige Johan Untersteiner. Kan från spets dirigera detta och då bara 17% av insatserna finns lagda på damen är jag inne på att spika.

Skrällarna:

Följande hästar vill jag vurma lite extra för då de har kapacitet att vinna men även är nästan bortglömda av spelakåren. Vilket ger resultatet att utdelningen kan sticka i höjden om de sätter nosen först. De är gjutna på min kupong.

Avd 2: Nr 2 Sundsholms Keynote sitter Ingves upp på och där en gubbe som satt nosen först med skrällar för. Det snackas om balansändringar både på fötter och huvud och dessutom en jänkarvagn. Slår det väl ut kan skrällen vara ett faktum och 97% av alla insatser försvinner… Vill även ha med nr 5 Choosen One i samm lopp. Hemmahäst med fin form som distansen passar utmärkt för då den är mer stark än speedig.

Avd 4: Nr 8 Tristan Toro på 1% är tokigt! En riktig kapabel herre som visat helt ok kapacitet mot riktiga världshästar i höst. Gick bra över upploppet mot ex. Digital Ink i okt. Kommer visserligen få backas bakåt men har kraft att runda rubbet om det är en bra dag och det dessutom blir lite tempo.

Avd 6: Här vill jag nämna Prada Secret som kan spurta riktigt riktigt vasst. Får denne ett vettigt lopp är den med på linjen. Det finns många som kommer köra här, både från bakre och främre regionen. Och det kan öppna upp sig. Vinner PS ryker 98% av insatserna…

Avd 7: I sista avdelningen får ni inte missa far och son Untersteiner. Nr 10 Mynta Broline – Har vunnit från ”skitlägen” förr och har en spurt som biter mkt bra. Nr 11 Elit Håleryd satt fast med rubbet och kanske exploderar här istället. 5% resp. 3% på dessa kusar!

Intressanta platsspel till fasta odds är följande:

Avd 4: Plats (1-3) på nr 8 Tristan Toro till 5.00 HÄR >>>

Avd 6: Plats (1-3) på nr 7 Prada Secret till 6.25 HÄR >>>

….

Spelförslag 1575 rader = 787 kr:

4-6-9-10-11
2-3-5-6-7-11-12
11 David Sisu
1-5-8
6 Stirling All Star
1-3-7-10-12
6-10-11

Lycka Till med era rader!

 

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel, Trav
Taggar: , , , ,