Nu är det bortaplan

Överspelet satt som en smäck igår till fina 2.40. Däremot lyckades inte Skellefteå vinna, laget hade strul med flyget till Karlstad även om jag inte tror det spelade någon avgörande roll för utgången. Skellefteå var bleka och enligt sig själva inte med i matchen, trots detta förlora de bara med 2-1 då Hadelöv dessutom bjöd på ett mål. Jag står fast vid att 2.50 var ett alldeles för högt odds i en 50/50 match. Nu blir det en 7:e avgörande match och vi får kolla oddsen innan vi yttrar oss. I en sådan här match är det mer än hockeykunskaper som avgör, tror faktiskt jag kommer att avstå även om jag tror stenhårt på SAIK. Idag går jag emot ett av de lag jag haft störst tilltro till här på sidan och som dessutom alltid levererat. Reken bygger också i mångt och mycket på nämnda lag.

The Championship fotboll, England

Nottingham har gett  oss mycket fina pengar här på sidan men det är enbart på hemmaplan som vi lassat på laget. En bortamatch gjorde vi dock fina pengar på också. Då spelbolagen tryckte upp oddsen när de mötte WBA borta så högg vi som kobror.

Denna vinst borta var dock bara 1 av 4 på 19 bortamatcher. Nottingham är således inte ett gäng som ger sig ut på resande fot och hämtar 3 poäng runtom på de brittiska öarna. Det är istället det enorma hemmaspelet som gör att laget för närvarande ligger på 3:e plats i ligan och innehar playoff plats. På de 14 senaste matcherna i ligan har laget spelat 8 hemmamatcher, det har slutat med 8 segrar och 24 poäng!!! man har dock varit på resande fot och spelat övriga 6 matcher på bortaplan, dessa har slutat med 6 förluster och 0 poäng!!! Målskillnaden på dessa sex bortamatcher är 3-11.

Idag ska alltså detta Nottingham åka och möta seriens bästa hemmalag Newcastle. Ett hemmalag som nästan i praktiken säkrat en plats i Premier League nästa år. En vinst idag skulle göra praktiken ännu nämre ett säkrat avancemang även teoretiskt då det i så fall skulle skilja 13 poäng mellan lagen  med 6 matcher kvar att spela för Nottingham.

Newcastle är en maskin hemma och har 15-4-0 och 46-9 i målskillnad hemma på St James. De senaste hemmamatcherna har slutat 3-0, 6-1, 3-0, 4-1, 5-1 och 2-0. Att ett liknande resultat skulle ske idag är rätt troligt även om Nottingham naturligtvis är ett helt ok lag. Oddset på att detta ska ske är i vilket fall helt galet högt. Jag kan garantera er att skatorna vinner denna matchen med mer än 1 mål i fler fall än 1 av 3.

Dagens Bästa Spel

Newcastle – Nottingham, Newcastle hcp-1 till galna 3.10 hos bet365

Se matchen live och spela här,  få dessutom  1000 kr i bonus

AB:s tips idag

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel