Överodds x 2

Lindesberg var precis som väntat alldeles för bra. Även det andra elitserielaget, Kristianstad vann med god marginal på bortaplan och idag är det H43 som ska upp till dans. Troligen blir det vinst också där även om Tumba inte är ofarliga. Jag låter den matchen vara och idag är vi åter tillbaka och kicka boll. Har hittat ett överodds och det är vi inte sena att utnyttja.

Ligue 1 fotboll, Frankrike

Le Mans – Rennes i franska ligan och det är bortalaget som är knappa favoriter. Rennes har gjort det bra i år och jag rekade dem med gott resultat så sent som förra helgen. Jag vill nog påstå att laget har hyfsad chans även idag mot ett mediokert Le Mans som för närvarande innehar nedflyttningsplats och med all säkerhet även kommer sluta på denna sida strecket när serien ska sammanfattas. För närvarande har laget 8 poäng upp till säker mark med visserligen en match mindre spelad. Rennes är inne i en positiv trend och gör alltid bra resultat. Laget vinner oftast mot de lite sämre lagen och sprattlar även till mot topplagen även om de saknar det där lilla extra för att blanda sig i den absoluta toppstriden. Det finns dock fortfarande europaplatser att spela om och med en positiv trend och ett lag i harmoni så rinner det bara på utan att egentligen ha någon press på sig.

Ett avslappnat Rennes i målform mot ett Le Mans som måste gå för vinst kommer innebära en hel del målchanser åt vardera håll. Tittar vi dessutom på statistiken så blir det ofta en hel del mål när lagen spela boll. Le Mans matcher har slutat med över 2,5 mål i 57% av fallen denna säsong och Rennes siffror är 45%. I Frankrike finns en del ”tighta” lag som gör att matcher kan låsas och sluta målsnålt, idag finns inga sådan lag på plan. Däremot kan många matcher springa iväg också och sluta med både 3,4 och 5 mål. ofta blir det så när vi har just matchbilder som denna och framförallt lag som dessa idag. Lagens inbördes möten i ligan har slutat med över 2,5 mål i 4/5 möten. Oddset känns på tok för högt för att avstå, polletter in!

Dagens Bästa Spel 1

Le Mans – Rennes över 2,5 mål till höga 2.40 hos bet365
(ett utstick på ett överspel då de andra bolagen ligger runt 2.20)

Spela här och få 1000 kr i bonus

…………………………………………………………………..

SM-Slutspel ishockey, Sverige

Jag klappade in Skellefteå i fredags mot Färjestad och jag skrev då att jag håller laget som bättre än Karlstadgänget. Nu är det dock FBK som har hemmaplan och där är Skellefteå inte lika vassa som i sin egna borg, däremot inte sagt att de fortfarande är vassa. Än så länge har SAIK 1 seger efter ordinarie tid och en suddenförlust just i Karlstad.

Färjestad spelar med stor press på sig idag medan Skellefteå kan spela något mer avslappnat (om man nu kan göra det i slutspelet). Däremot kommer laget vara precis lika taggade som vanligt då man naturligtvis INTE för allt i världen vill ha en 7:e match där allt egentligen kan hända. Nu har man ett gyllene läge att avgöra och mot ett FBK som jag skrev har kniven på strupen tror jag det går vägen. SAIK är bättre än FBK . Det har varit jämna matcher där och det kommer bli så idag igen. Mycket troligt med förlängning och då är det 50/50 läge. Men då bet365 återigen sticker ut med ett överodds och ett betydligt högre odds än sina konkurreneter så nappar jag på SAIK avancemang redan ikväll.

Dagens Bästa Spel 2

Färjestad – Skellefteå 2:a (inkl. förlängning) till 2.50 hos bet365

Spela här och få 1000 kr i bonus

AB:s tips idag

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel