Sista dagen i mars månad

Gårdagen var mindre bra från DBS:s håll och den enda matchen som slutade kryss var den som skulle slutat med hemmaseger. Får glädjas åt att mitt Bayern (spelat som slutsegrare till 19 ggr) fixade ett hyfsat utgångsläge även om det naturligtvis blir tufft i Manchester. Istället får jag återigen lyfta på hatten åt de tips som kommer in under Läsarnas Tips och vår gästtippare glänste även han för andra dagen i rad, hatten av! Vad väntar idag tror? Idag är det sista dagen i mars månad och således även sista spelen som lämnas in innan vi summerar månaden. Utan att säga för mycket så kan jag avslöja att oavsett hur det går idag så fortsätter vi på den inslagna vägen… Denna dagen är dock bara en av många i långa loppet och vi ska naturligtvis inte slå oss till ro, det är stenhårt jobb som gäller varje dag för att få denna fina extra inkomst som vi har!

Champions League fotboll

Arsenal ska i London försöka manövrera ut Europas kanske bästa lag Barcelona och framförallt då kanske världens bästa spelare för tillfället, Leo Messi! På plan kommer det stå två lag som ”tävlar” om att spela den finaste fotbollen i världen men ingen ska heller tro att det är någon spelare i lagen som kliver undan när det smäller. Tvärtom, här finns en del råskinn i båda lagen. För drygt 3 veckor sedan lämnade jag ett spelförslag som ni läser här. I korta drag gick det ut på att Arsenals vilde Alex Song skulle bli varnad i mötet mot Porto. Nu blev han inte det utan Arsenal kontrollerade matchen totalt och Song var istället en av planens bästa aktörer med boll. Faktum är att all fakta som lades fram i den reken kvarstår idag och just idag är det HELT andra förutsättningar.

Alex Song kommer att få möta enormt bollskickliga spelare i bortalaget, dessutom finns det en chans att Song få ta klivet ner som mittback från sin defensiva mittfältsposition. Väl där är han nog den som tar klivet upp och stöter än den som faller så att säga… Oavsett position kommer han förmodligen ställas mot en rättvänd eller flevänd (spelar fan ingen roll) Leo Messi. Hur tror ni Song bokstavligen tacklar detta? – Jo, med sulorna, med händerna, med benen, ja med alla medel kommer han försöka undvika att släppa någon över bron. Skulle Song fixa Messi utan att få det gula så finns där ett antal sköna lirare till i bortalaget som inte dra sig för att utmana honom.

Förra gången fick vi till en början tokhöga 4.55 på att Song skulle varnas. Allteftersom vi spelade så sänktes det och tillslut var det nere på runt 3.25 om jag inte minns fel. Idag är spelbolagen mer vakna men då matchbilden och förutsättningarna ser helt annorlunda ut idag så är dagens ”låga” odds även detta spelbart anser jag. Anser spelet ha spelvärde neråt ca 2.50-2.60. Dessutom är spelet i sig rätt kul att följa och det skadar ju inte! Spelvärdet är som sagt stort då jag tror det är mycket troligt att Song, defensiv mittfältare/mittback kommer få syna minst en ostskiva! Skulle grabben inte få kortet idag kan jag redan nu säga att jag kommer spela samma spel igen i bortamötet. Att han går ”kortlös” från ett dubbelmöte med bolltrillande Barca ser jag som ytterst otänkbart. Tror och hoppas dock att det kommer redan i kvällens möte!

Dagens Bästa Spel 1

Alex Song, Arsenal: Att bli varnad – JA till 3.00 hos Expekt, Unibet och Nordicbet

Nordicbet ger dig 1000 kr i bonus här

Unibet ger dig 500 kr i bonus här

Expekt ger dig 250 kr i gratisspel här

…………………………………………………………………..

Champions League fotboll

Ytterligare spel i CL, fast nu i på den andra matchen, Inter – CSKA Moskva. Båda lagen stor för stora skrällar i respektive åttondel även om CSKA:s seger över Sevilla hades på känn. Jag tror nu faktiskt båda lagen är rätt nöjda med lottningen. Inter ser givetvis CSKA som en bra lottning då de inte har det namnkunniga lag som de övriga kvarvarande lagen. CSKA tror jag känner att Inter är ett lag som de verkligen kan störa då det är ett gäng som enligt mig ibland kan slarva lite och faktiskt kan ha dagar då de inte alls är så bra som de exempelvis var mot Chelsea. Att Inter har kvalitetsspelare vet vi alla om men även CSKA har faktiskt ett antal riktigt vassa lirare där framförallt Milos Krasic är oerhört viktig som både framspelare och som avslutare. Laget gör en hel del mål, i gruppspelet gjorde man mål i alla matcher utom hemmamatchen mot Man United. Däremot hängde man faktiskt 3 st borta mot United, en match där United visserligen inte hade direkt ngt att spela för men i alla fall, man åker bara inte till Old Trafford och gör mål, det är en sak som är säker. I åttondelen slog man sedan ut Sevilla efter 1-1 hemma och vinst 2-1 borta. Jag tror att man kommer göra livet surt för Inter och laget har faktiskt goda möjligheter att ta sig vidare från denna kvartsfinal. Det viktigaste då är nog att få med sig ett bortamål och jag tror minsann de fixar detta. Att Inter sedan också ska göra mål, det tar jag nästan för givet då CSKA också har för vana att släppa till en hel del chanser, dessutom är Inter tillräckligt skickliga själva för att skapa dessa chanser.

Dagens Bästa Spel 2

Inter – CSKA Moskva, Båda lagen att göra mål – JA till 2.20 hos bet365

Spela här och få 1000 kr i bonus

Båda matcherna ser du gratis i din dator här

AB:s tips idag

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel