Topptipset torsdag

Några träffar på andelarna igår, största hugget var Miljongängets Europa-lax. Raden kommer sluta på 12 rätt då sista matchen är helgarderad. Frankfurt steg i odds mot spelstopp och lämnades utanför kupongen. X2 Bremen blev tyvärr vår enda miss, matchen verkade jämn statsmässigt så lite tråkigt för vår del. Mycket tolvor nu tyvärr, förhoppningsvis sparar vi det sista lilla flytet till lördagens jackpot på stryktipset.

Napoli-Inter kommer lottas idag, i nuläget ser vi lite värde i krysset så vi kommer i spelförslaget lägga några kronor extra på ettan och tvåan. Men antagligen kommer procenten bli ganska vettiga mot spelstopp, då helgarderar vi och går vidare. Vi vill och kan dock i detta förslaget visa att man kan/bör styra raderna så ofta som möjligt mot värdetecken.

Idag kommer vi dessutom ta fram ett annat drag, spikarna var väldigt tydliga, som alltid när Sydamerika trillar in på kupongen så blir svenska folket vilse. Favoriter blir streckade till stora underdogs av folket. Som vi lyft tidigare så bör man inte alltid spela exakt som man ”ska”. Vi är medvetna om att många större och skarpare rader kommer välja samma spikar som oss. De raderna kommer sedan leta efter överstreckade lag att plocka bort helt för att få upp lite värde, Rennes kommer då att tidigt få kliva av deras lapp. Vi är lite fräcka idag när vi valt två såpass tydliga spikar, vi har inte bara med Rennes utan viktar systemet åt deras håll. Granada är också ett tecken som endel skarpare rader kanske plockar bort för att skapa lite höjd. Färdigt spelförslag för 456kr>>>

Oddsen flygar åt att håll tidigt, speciellt i Sydamerika idag. Så detta inlägget kan se helt tokigt ut ikväll. Vi kommer att följa oddsmarknaden och streckprocenten in till spelstopp för att bygga så optimala system det går. Vill du hänga med länkas andelar här:

Miljongängets spiklösa, 120kr>>>

Miljongängets BIG TT x10, 1337kr>>>

Miljongänget stora 4, 270kr>>>

Miljongängets Stora TT X 10, 297kr>>>

Miljongängets fotbollsbomb, 149kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel, Topptipset