V75 finaler på Solvalla

V75-finaler på Solvalla denna lördag vilket innebär att det är många fina hästar i varje lopp. Detta innebär även att det finns många bra hästar som inte är alls speciellt streckade. Lite tur med löpningsförloppet så sätter vi dit ett par låg-%-are… Mumma…

Här är mina miljondrag som inte får missas!

V75 avd 1: Nr 7 M.T Harmony med Sveriges kanske hetaste kusk, Johan U. Startsnabb och kommer få bra position, kanske ledningen?! Troligen en bra position iaf. Hästen är dessutom i kanonslag och jag tycker 1% är rena dårskapet. Givet streck på V75 och jag spelar även plats (1-3) till glatt odds.

Spela M.T Harmony på plats till 7.75 HÄR >>>

V75 avd 2: Nr 3 Miss Elaza till 3% har speedat till två raka segrar. Från bra utgångsposition kan detta givetvis ske igen… Glöm heller ej nr 7 Royal Fighter som jag tycker har kapacitet att göra en riktig topprestation.

V75 avd 5: Här har jag ett annat av mina drag i nr 1 What a Supergirl 5%. Fin form, bra fart och sen en visad kapacitet som pekar på att den har god chans.

Ett av omgångens bästa streck och jag kan faktiskt tänka mig att chansspika… Gör man inte det, ja då får man nog plocka hela leken…

Finns 12.50 på vinnarspel och 3.50 på plats HÄR >>>

Lycka Till idag med just era idéer och hoppas det genererar pengar!

 

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel, Trav
Taggar: , ,