V75 på Vermo

V75 avgörs i Finland på Vermo och tävlingarna betecknas som ”kalla” av många spelare. Jag tror det kan bli bra pengar. Det kommer köras friskt då finnarna vill visa sig på styva linan. Lite kyligt, blåsigt och bra tempo. Kan bädda för en del ute i vida spår…

Jag har ett par idéer som inte bör obemärkt förbi om ni ska plita ner några rader.

Avd 1: Nr 7 Orderly som har 6% av insatserna och har Kontio i jollen. Rapporteras bättre i form och kan springa fort…

Avd 2: Nr 12 Hoboken sägs vara i klass med favoritspelade nr 10 Herbie Sisu. Hoboken dock enbart spelad på 4%. Kul!

Avd 4: Glöm ej nr 7 Up to Bell som har fin kapacitet och trivs på distansen. Spåret är halvtrist men löser det sig… Insatser på 2%.

Avd 5: Nr 9 Donna Hoist satt fast med krafter kvar senast och har nog bättre form än vad många tror. Kapabel märr som är helt bortglömd trots klasskusk. Insatser på 2% och vi kommer få fint vinnarodds.

Fasta odds på platsspel till 5.25 är mkt bra tycker jag HÄR >>>

Avd 6: Här kommer spikförslaget i nr 12 Burning Line Gral. Kort distans och spår 12, ja det låter som idioti. men jag tror hästen har överlägsen kapacitet och kommer den bara upp i närheten av vad den kan så blåser den detta. Extra intressant då favoriten i loppet ev ska gå med skor, vilket är en nackdel

I avd 7 ska miljonerna fördelas och jag plockar med nr 2 Magical Queen som är helt bortglömd på 4%. Visade fin fightervilja från dödens senast och från toppläge bakom bilen måste det vara ett ”måstestreck”.

Finns dessutom till fast vinnarodds på 17 ggr HÄR >>>

Lycka Till på miljonjakten!

Här spelar du trav till fasta vinnare och platsodds – 1000 kr bonus >>>

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel, Trav
Taggar: , , ,