V75 Romme

V75 på en söndag och det är fina lopp, fina hästar och det kommer med största sannolikhet att gå undan. Vi har sett hur banorna blir snabbare och snabbare och i veckan sprang ju Magic Tonight på 1.09.5. Luktar Elitlopp nu… Skoj ska de bli som fan sista helgen i maj.

Som vanligt bjuder vi på ett par skrällar här och allt som oftast så bruka vi hitta rätt fina drag där någon bruka vinna…

V75 2: Nr 3 Cut Him So Slack 2% och kommer laddas för spets. Har även utrustats extra för att nå dit. Gillar att springa där och kan rinna undan på dessa snabba banorna.

Finns 45 ggr som vinnare HÄR >>>

Ännu bättre – 6.50 på plats (1-3) HÄR >>>

V75 3: Nr 2 Traveling Man 10% är en given spik för mig. Jag hoppas Johan kör i spets och inte släpper. Gör han det vinner han! Försöket i Sweden Cup förra året var han ruggig och GICK INTE att slå oavsett tempo kändes det som.

V75 4: Här är det många som skriker om nr 7 Fettern TG 2%, speciellt normännen. Har finfin kapacitet och ska köras barfota runt om. Blir inte lätt att ta tillägg på!

Finns 25 ggr som vinnare och 4.50 på plats HÄR >>

V75 7: Här kan det finnas ett trevligt lås på 9 Askö Q  2% barfota första gången,nr 10 Random Shot 11% som är grym och har grym kusk samt nr 12 Västerbo Fantast 9% med skicklige Erik A som var grym sist.

Comments

comments

Kategorier: Dagens Bästa Spel, Trav
Taggar: ,