Äntligen Europatips!

Det går knappt att beskriva hur taggade vi är på detta, som vi har längtat efter poolerna med 13 matcher. Observera spelstopp kl 15.29. Kupongen innehåller enbart tyska matcher. Är vi experter på just tyska lag? Nej, men som vi ofta påpekar handlar poolspel om något helt annat. Ett par saker som är det absolut viktigaste att tänka på, Systembyggnad: att bygga slagkraftiga system som viktas på ett eller annat sätt för att slå ut våra motspelare i olika matcher. Överstreckade matcher är inte alltid så överstreckade som det ser ut. Kuponger vi oftast slåss emot lämnar in sent och ser de uppenbara spikarna precis som vi. Här gäller det att välja smarta vägar, även om grundtanken ska vara att vikta mot spelvärde. Följa oddsrörelser: Vänta alltid till sista timmen för att få startelvor och indikationer på hur oddsrörelserna ser ut. Här kan man hitta rejäla guldkorn med lite senare oddsdropp och därmed få ett rejält övertag mot just de svagare spelarna i poolen. Storlek: Att köpa in sig i andelar gör att man får ett större och slagkraftigare system, detta minskar variansen i en spelform som har extrem varians. Mindre system bidrar till vår pott och är nästan döda pengar, vi slickar oss runt munnen och tackar.

Idag kommer vi få elvor och oddsrörelser på dem fem första matcherna, dessa kommer vi som vanligt hålla oss uppdaterade med. Resterande matcher får man gå på eget gräv och tankar, men även hoppas oddssättarna gjort ett okej jobb. I nuläget ser det ut som att två av våra spikar kommer vara stora favoriter. Dortmund är ena, ligger ganska korrekt procentmässigt i nuläget och då gillar vi att spika av för att minska varians. Den andra är ännu tråkigare, ett aningen överstreckat Bayern borta mot Union Berlin, vår tanke här är att hemmalaget hade behövt publik som extra tändvätska för att fälla en sån här bjässe. Stora underdogs på hemmaplan kan annars vara en inte allt för spännande uppgift för storlagen.

När vi nu spikar två stora favoriter en omgång utan jackpott så är det av yttersta vikt att bygga systemet smart för att inte kväva potentialen. För att balansera upp dessa två spikar så kikar vi mot att spika Frankfurt hemma som underdog. Vi plockar bort Leverkusen och Bielefeld helt. För att vässa potentialen ytterliggare så viktar vi systemet bort från Leipzig som är väldigt hårt streckade och mot ett väldigt spelvärt tecken i form av Osnabrück. Färdigt spelförslag för 720kr

Vill du vara med i stora och riktigt slagkraftiga system med oss i Miljongänget så finner ni de här:

Miljongängets skrällsystem, 295kr

Miljongängets Mega ET, 2775kr (10 andelar, omgångens största system)

Miljongängets Stora ET, 1313kr

Miljongängets Europa-Lax, 987kr

Miljongängets Röding, 504kr

Miljongängets Lilla ET, 96kr (spelas exakt som vårat spelförslag, alltid)

Comments

comments

Kategorier: Europatipset