Bra form och idag Europatipset

Tisdagens spel visade på fina resultat både på Topptipset och Bomben. Visserligen hade vi höjd för betydligt högre utdelning på Topptipset men både Tottenham, A Madrid och Napoli ramlade undan. De flesta av våra andelssystem tålde fall för minst två av dessa favoriter, vissa system samtliga tre.

Vår bombspik från tisdagens inlägg Dalkurd, vann med storslagna 5-0. Dalkurd streckade på 55% och endast kupongens fjärde största favorit. Våra två andra spikförslag i vårt inlägg igår var Jönköping och Halmstad. Bägge dessa vann till lägre % än Dalkurd. Halmstad med 3-0 till 30% streckade. Totalt spelade vi in 50 rader på TT igår.

Det var även bland dessa lagen som vårt andelsspel på Bomben hittade hem. Vi hade tagit sats för att ta potten (som oftast) med att strecka 3,4,5,6,7 på Dalkurd samt spika 0 på AFC. Faktum är att värdet var högre på 4-0 än 5-0. Utdelningen för fyra andelsköpare gick nu från 15 till drygt 10 000:- istället.

Regelbundna köpare av bomben fick nu lite payback och det är det som gäller för spel i olika spelformer. Tålamod och nötning. Vinsterna kommer och det gäller att nöta ut variansen om spelen läggs på korrekt sätt.

Dagens Bomb ser också intressant ut

Nog med klappar på axeln från gårdagen, idag onsdag ett nytt friskt Europatips att sätta tänderna i. Och vilka lag som återfinns på kupongen sen. Topplag från England, Spanien och Italien och avslutningsvis två matcher från Portugal. Fasen vad härligt det är att alla ligor är igång så här mitt i sommaren egentligen. Visst, vi skulle egentligen haft ett pågående Europamästerskap och ikväll den 24/6 skulle faktiskt Sverige spelat kvällsmatch mot Polen i Dublin. Vilken sommarkväll det hade varit för nationen! I det avseendet står sig dessa ligamatcher sig rätt slätt. Men i jämförelse med det torftiga utbudet sista tre månaderna så får vi nog le och vara nöjda.

Kvällens Europatips tror och tycker vi innehåller flera betrodda lag som många i spelarkåren också kommer gilla som vinnare och spikförslag. Lag som Real Madrid, Liverpool, Man United, Wolverhampton, Roma och Inter. Ja det är lag som spelarkåren kommer ha svårt att utelämna från kupongen. Flera av lagen kommer dessutom att bli många kupongers spikar.

Tittar vi rent sannolikhetsmässigt så är det faktiskt bara runt 1 på 7, dvs ca 14% chans (eller risk för vår del…) att samtliga dessa nämnda lag vinner. Enkelt uträknat utifrån de odds som erbjuds just nu. Spela sexlingen till runt 7 ggr pengarna.

Det är således rätt stor sannolikhet att både en, två och kanske till och med tre av dessa lagen bränner. Och det är här potentiella utdelningen sitter. Detta vet såklart många om och vassa spelare garderar upp flera av favoriterna. Någon av favoriterna spikas säkerligen av, men i övrigt så ska det hittas någon eller några andra spikar i omgången. Här gäller det att tänka smart, jobba utefter sin spelfilosofi men även vara kreativ och hitta lösningar som man inte tror att andra gör.

I detta spelförslaget vi presenterar på sidan kan man säga att vi slår två flugor i en smäll. Vi fäller en favorit genom att spika emot. Vi spikar inte motståndaren utan väljer det fräcka alternativet kryss. Man United mot ett defensivt starkt Sheffield United och X är en fräck men inte dum väg att gå på system där flera (4-5 st) spikar ska hittas. Ett annat fräckt spikalternativ är Norwich. Efter en mycket blek insats i omstarten behövs det nu ryckas upp bland kanariefåglarna. Två sådana här spikar kan vara en smart väga att gå på mindre system där man trots systemstorleken vill skapa rejäl potential i sitt system.

Av storfavoriterna spikar vi på detta förslag av Real Madrid. Laget har högst segerchans på kupongen och vi accepterar läget.

Atalanta har en match i benen nu när Lazio också ska in i ligan. Toppmöte där Lazio krigar om ligatiteln och Atalanta om CL-platser. %-mässigt står sig hemmalaget fint och är ett spikalternativ om denna % står sig runt 40. Det behöver dock inte vara fel med en fin liten gubbgardering här (1-2). Lazio behöver gå för 3p och Atalanta vilar inte på hanen heller.

Vi lyfter även fram Famalicao. Ett lag som för många är okända men som gjort en fin säsong i Portugal och även efter uppehållet trummat på fint. Nu har man slagläge på Europaplatser. Oddsen har gått neråt sista dagarna och till nuvarande % är tvåan ett spik på vårt spelförslag på 792kr.

Våra andelar på Europatipset bygger vi efter det jobb som gjorts under dagen fram till spelstopp klockan 18:59. Vill du ta hjälp av oss och vårt arbete finns andelar i olika prisklasser nedan.

Miljongängets MEGA ET 2650kr (7 andelar)
Miljongänget 800 – 802 kr
Miljongängets 500-ing – 476 kr
Miljongängets skrällsystem – 295 kr
Miljongänget 195 – 195 kr
Miljongängets Lilla ET – 96 kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset