Europatipset 21/6

Gårdagens comeback med Stryktipset kan sammanfattas som en jävla huvudvärk. Kupongen är ej färdigspelad, men när lördagens 10 matcher var avklarade så kändes det lite som det kan göra dagen efter midsommar för en del. Som en baksmälla. På förhand extremt svårt och valen var många. Nästan alla värden låg på underdogsen i matcherna. Att välja rätt väg där var något vi gick igenom i lördagens inlägg. Vilka favoriter ska fällas och vilka ska vi luta oss emot.

Något som komplicerade det hela var dessutom att vi hade olika matchstarter, inte bara lörd/sönd, utan även under lördagen. Lite av just detta blev vårt fall. Bournemouth var en favorit som vi tillslut valde att luta några system emot. Valet av detta kan såklart diskuteras, som allt annat, men så blev det. Matchen hade senare matchstart och när oddsen började ändras inför kickoff så var det tyvärr inte i vår riktning. Från att varit knapp favorit så var nu det jämnt skägg och det var Crystal Palace som sjönk i odds ju närmre vi kom att domaren skulle blåsa igång. Här hade ”pengarna” rätt och CP var en solid vinnare då de aldrig kändes direkt hotade. Faktum är att vår vanliga arbetsmetod inte hade ”hittat” den spiken om matchen startat kl 16 och vi kunnat se den oddsrörelsen.

I övrigt gjorde vi en hel del fina moves och spikade ex. av låg-% som Charlton och Brighton osv. Men säcken lyckades inte knytas ihop helt. En del system lever dock för mycket fina pengar på utdelningarna under 13 rätt. Vårt system Miljongängets Stora Stryk sitter ex. kvar med två helgarderingar samt X2 i Everton- Liverpool för välbetald 12:a. I nuläget 160k på 12 rätt.

Men sammanfattningsvis så är det lite ”baksmälla-känsla” när alla lördagens matcher var avblåsta. Stenhårt jobb och hjärnor som gått på högvarv och sen gick nästan allt vägen, utan det där lilla sista sista…

Men som vi många gånger tidigare sagt. Poolspel, särskilt de större (Stryktipset och Europatipset) har en enorm varians. Vilket kort och gott menas att tur/otur tar ut varandra och att man får betalt för det arbete som görs. Vi är redo att hoppa upp på hästen redan idag söndag då vi har ett Europatips att sätta tänderna i.

Kupongen innehåller faktiskt samtliga tre matcher som är kvar på gårdagens Stryktips. Utöver detta, kryddat med bl.a. italiensk och svensk fotboll. Ett par större favoriter finns på kupongen och det är återigen en vågskål att väga saker på. Inte bygga allt för svåra system, men heller inte ödsla för mycket pengar på rader som ändå inte ger tillräckligt betalt.

På spelförslaget som presenteras nedan har vi fem spikar. Samtliga känns intressanta att använda vid vår systemuppbyggnad på våra andelsspel.

Hammarby hemma mot AIK, som fick storpisk sist känns fin. Kalmar FF mötte visserligen ett mediokert HIF sist men insatsen var fin och mot Falkenberg är segerchansen i paritet med % och det är en vinnare som vi gärna ringar in. Vi behåller allsvensk fokus och vi hittar där den större favoriten Malmö FF. Nu mot nykomlingen Varberg. ”Iff-iff” har fått upp ångan och även om laget är lite överstreckat så är vinstchansen god. Vi spikar här och säger som kungen – vänder blad.

I och med spiken på Malmö FF så klarar vi inte av, eller vill inte betala för både Atalanta och Inter. En av dessa måste bränna. En kupong med MFF och dessa två är inget roligt i kombination med våra spikar.

Vi önskar även vikta vår insats lite mer på vissa av systemets tecken, i de flesta fall lågt streckade värdetecken. Detta görs med Speltjänst funktion ”utgångsreduceringar”. Spelförslaget är reducerat 25% och är på 972kr.

Har du några frågor till oss gällande antingen spelförslag, andelsköp eller ex. systemuppbyggnad, tveka inte att ta kontakt med oss. Vi nås via sociala medier eller mail: kontakt@dagensbastaspel.se

Våra andelsspel till dagens Europstipskupong, i olika prisklasser, ser ut som följer:

Miljongängets MEGA ET – 2650kr
Miljongängets 800 – 802kr
Miljongängets 500-ing – 476kr
Miljongängets skrällsystem – 295kr
Miljongänget 195 – 195kr
Miljongängets Lilla ET – 96kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset