Europatipset 29/7

Gårdagens Topptips är inte färdigspelat då två matcher återstår, Västerås – Halmstad och Jönköping-Sundsvall. Några av våra andelsspel på Topptips klev av igår. Bland annat på den norska matchen Ham-Kam – Ranheim. Tvåan där var hårt spelad och troligen i mångas spikfack. Bortalaget vann tillslut med 3-4 efter att hemmalaget först kvitterat på övertid men även minuten senare släppt in sista baljan. Flera av våra andelsspel på Topptipset lever dock och bäst ser väl vårt största system Miljongänget BIG TT X10. Snygga spikar i Atalanta och Sion.

Utdelningen ser dock inte ut att bli någon höjdare så vi hoppas på maximalt klaff idag för så mycket pengar som möjligt. 1400 kr är värdet just nu och två matcher kvar som inte kan göra någon extrem skillnad. Troligt utfall oavsett resultat är nog i spannet 500 – 2500 kr. Lägst utdelning sker nog i favoritkomben Halmstad/Jönköping medan högsta värdet mycket troligt landar in i motsatta komben Sundsvall/Västerås. Ibland kan 1-2 resultaten rensa mindre trots att streck-% på kryss är högre men då vi fick två kryss i amerikanska MLS i natt så är det troligen inte 1-2:ornas dag och värdet på Topptipskupongen kommer nog följa streck-% i återstående matcherna.

Att just studera utdelningar på Svenska Spels poolspel är ngt som vi lägger tid på. Att se hur utdelningar förflyttar sig beroende på utfall i olika matcher ger oss värdefull information om hur svenska folket spelat och agerat. I enskilda omgångar slår det olika såklart men om man som vi studerat och hanterat Topptips, Stryktips, Europatipskuponger i många år så ger det oss ovärderlig information om hur svenska folket agerar beroende på hur kupongen ser ut. Det är också detta vi anser vara ett av våra starkaste vapen i systemuppbyggnad. Är du intresserad av att utveckla ditt poolspel så börja att följa utdelningen och hur den rör sig, inte bara följa dina egna matcher och om du är nära 8 eller 13 rätt. Även när din kupong är ”körd” finns det mycket att lära av omgången.

Nu till dagens begivenhet – Europatipset. I söndags lyckades vi följa upp Stryktips-showen, där 1.4 milj spelades in, med att hitta en kupong för 13 rätt även på Europatipset och 122 000 kr inspelat. Vi hoppas att göra samma sak idag. Oavsett utfall kommer jobbet att ha gjorts och de system vi skapar kommer vara gedigna och ha en eftertanke där det finns potential och slagkraft i systemet.

Dagens kupong innehar flertalet överstreckade favoriter. Räknar vi snabbt så är iaf 10 st klart överstreckade. Det vill säga att streck-% är högre än den vinstchansen som nuvarande odds indikerar. Att fälla samtliga dessa 10 lag är inte aktuellt, faktum är att för att kupongen inte ska bli helt skev och spelad som ”omöjlig” så måste mycket troligt något eller några av dessa även spikas av. På detta spelförslag vi presenteras här och där systemramen även erbjuds som ett andelsspel (Miljongängets Lilla ET) så behövs 5 st spikar. Vi hittar två av dessa bland de lite överstreckade favoriter, Roma och Malmö FF. MFF har rutinen och kvaliteten för att motsvara den streckprocent man har borta mot Göteborg. Däremot har inte spelet och resultaten inledningsvis motsvarat detta. Vi går på bortalaget ändå trots överstreck.

Tre av spikarna är däremot hyfsat korrekt streckade, dvs förväntad vinstchans och streck-% är näst in till korrekt. Det blir Brentford, Jönköping och Brage. Brentford bl.a. i play-off till Premier League där man torskade första mötet mot Swansea. Nu är det miljarder på spel och vi håller Pontus Janssons gäng i handen. Avslutningsvis väljer vi att plocka bort några av de överstreckade favoriterna på kupongen för att inte betala för allt för många dåliga rader. Vi använder även reduceringsverktyget för att i ett första skede vikta vårt system mot fler värdetecken och en andra reducering att styra över mot någon ytterligare lite överstreckad favorit. Trots överstreck så är vinstchanserna goda. Färdigt spelförslag 812 rader

På våra andelsspel gör vi jobbet ända in till sista timmen innan spelstopp. Följer oddsutvecklingen under dagen och skapar dessutom större system än ovan presenterat. Denna storlek ger oss ett övertag då vi kan betala för fler rader och ge oss utrymme att inte behöva göra lika stora och riskfyllda moves som mindre system tvingas göra.

Miljongängets 9 helgarderingar – 2119 kr
Miljongängets Europa-Lax – 987 kr
Miljongängets 800 – 802 kr
Miljongänget 600 – 602 kr
Miljongängets skrällsystem – 295 kr
Miljongängets Gubbar – 286 kr
Miljongängets Lilla Fräckis – 143 kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset