Europatipset 5/2

Gårdagens Topptips gav ytterligare en gång beviset att i cup-spelet ska man ibland ta en vända extra i hjärnan och gå igenom systemen. Skrällarna kommer där och framförallt så sker ofta större oddsrörelser när startelvorna släpps. Dvs kort och gott, vinstchanserna för resp. lag justeras. Igår var i nget undantag. Liverpools odds hade åkt jojo under flera dagar och det fortsatte även efter elvorna släppts. Till slut hade % korrigerats rätt väl och därför åkte Pool med på en del system igår.

I Tyskland och cupen såg vi även där igår oddsrörelser. Här fick det dock motsatt effekt. Bägge lagen som droppade i odds lyckades undvika att vinna. Vi gick själva rätt hårt på både Dortmund och Schalke på Topptipset, vilket gjorde att vi fick stå med torskstämpel vid matchslut.

Färdig-ältat om gårdagen, dock med fler erfarenheter, som vanligt efter en speldag. Vi strävar alltid efter att bli bättre och bättre och därför måste spel och egna gjorda analyser också analyseras i efterhand.

Dagens Europatips består huvudsakligen av franska och skotska ligan samt diverse cupmatcher. I cupmatcherna speciellt, men även övriga matcher såklart, råder vi alla som spelar seriöst att avvakta inlämning tills elvor osv släppts. Då har du all info och input du behöver för inlämning. Till dagens kupong hinner vi till spelstopp endast få elvor i de franska matcherna. Därav krävs lite finurligt jobb med att granska hemsidor, intervjuer och tolka oddsrörelser innan elvorna släppts i övriga matcher.

Du behöver dock ha ett grundsystem och grundtankar som du bygger utifrån och sedan gör justeringar. Det går inte att starta en timme innan spelstopp och bygga system om du vill ha kvalitet.

När vi tittar på dagens kupong ser vi tre stycken riktigt stora favoriter i form av Lazio, Bayern och Celtic. Samtliga över 80%. Många ”Svensson-system” kommer att spika alla dessa tre lagen idag. Och skulle dessa tre vinna så krävs det att i stort sett samtliga övriga medelfavoriter tappar för att det ska bli ngt att tala om i utdelning. Vi bestämmer oss därför för att försöka fälla iaf två av lagen men håller ett i handen. Det laget som de flesta av de som spelar Europatipset kommer att spika idag är Bayern. Därför är vår grundtanke att gardera trots att % vs vinstchans kanske indikerar spik. Lazio hemma mot Verona är den av de större som rent % sett är mest given att gardera, vilket vi också gör. Celtic går naturligtvis också att gardera men på de mindre systemet och detta spelförslag väljer vi att spika. De är i en klass för sig i ligan och det är en dålig dag på jobbet som hindrar dem. Vilket såklart kan komma.

Våra fina spikar att hålla i handen blir istället ett pånyttfött Herats till fin %. Vi gillar även Montpellier och övriga franska hemmalag. Överlag så är faktiskt franska ligan en mycket hemmabetonad liga.

I belgiska cupen är Brugge stora favoriter men då det är just cupen så flaggar vi för skräll, likaså i Tottenham – Saints där bortalaget är riktigt fina enligt oss. % just nu ger dock Tottenham streckläge. Vi helgarderar därför.

Vårt spelförslag som presenteras nu via Speltjänst ses nedan.

Systemförslag på 800 rader >>>

Våra andelsspel som alltid samlar in all sista info och lämnas in sista timmen innan spelstopp när all info ligger på bordet finner ni hos Andelstorget.

Nedan länk till rekommenderade system ikväll:

Miljongängets Spiksystem 365kr/st >>>

Miljongängets Miljonjakt 875kr/st >>>

Miljongänget SEX 1895kr/st >>>

Miljongänget MEGA ET 2775 kr/st >>>

Miljongänget Lilla ET 96 kr/st >>>

Comments

comments

Kategorier: Europatipset