Europatipset jackpot!

Summering av gårdagen, vi hade två nycklar för utdelning när det närmade sig spelstopp. Ett, att fälla Stoke, det gick fint, torskade med 0-2 mot Middlesbrough. Som faktiskt spikades på sina håll till låg procent. Två var det att fälla Birmingham, hemmalaget steg i odds och blev till slut överstreckad. Vi tog ställning på flera håll och jobbade in Hull. bortalaget ledde med 0-2, tappade till 2-2, gick sedan direkt efter upp och gjorde 2-3. Dessvärre lyckades Birmingham kvittera på övertid till 3-3. Tvån där hade suttit fint för utdelningen när det summeras vad det blir för utdelning på 13 rätt. Allt var inte guld och gröna skogar vilket är viktigt att påpeka även när det sker. Manchester United stängde till slut i 1.48 gånger degen. Oddsen gick inte åt hållet vi trodde, var inte lätt att veta men vi var fel på det. Manchester United tappade ledningen i 75e minuten och lyckades bara kryssa vilket brände ett par system. Utfall är alltid sekundärt men här var vi snett på det från start till mål i denna matchen. Detta gör dock att höjden på våra kvarvarande system är mycket högre. I nuläget är det en ensam vinnare och 10 miljoner i utdelning. Fint slagläge på fin utdelning på både stryktipset och topptipset med andra ord. Vi jobbar 13 rätt på stryket och 13 rätt på Europatipset, hade varit ganska fint att plocka ned båda två på en och samma dag! Jobba rushen!

Vi har enormt självförtroende när vi går in i dagens Europatipsomgång med jackpot på 3 miljoner kronor, spelstopp idag är kl 14.29. Väldigt fin blandning som gynnar oss som studerar odds och rörelser. Premier league, FA-cupen, Serie A, La liga och till slut vårt kära Allsvenskan. Precis som ett Europatips ska vara. Alla matcher avgörs på söndagen, sent på kvällen kommer vi få möjlighet att hedgea (säkra upp och spela tecken vi inte har) om vi sitter bra på det. Parma-Inter spelas klockan 21.45 och Espanyol-Real Madrid spelas klockan 22.00.

Det är som sagt jackpot idag och vi behöver nödvändigtvis inte göra det allt för svårt för oss. Det kan ge fint betalt ändå med tanke på extrapengarna i potten och ett smart bygge. Manchester City kommer vi hålla lika hårt i handen som igår. En spik med vettig streckning och väldigt låg varians. Nästa spik vi väljer är Villarreal hemma mot Valencia, lite överstreckad i nuläget men vi tror det kan ordna till sig. Spiken är ganska dold och många system kommer strössla och ta med alla tecken här. vi vill ha dem på andra ställen. Vettig vinstchans, ingen stor överstreckning och passar bra in i vårt bygge. Två av våra spikar är tagna rent på streckvärde, Sirius och Roma. Vi gillar vinstchanserna och i nuläget är de fint understreckade. Sista spiken faller på ett aningen överstreckat Inter. Denna väljer vi till stor del för att vi ska kunna vara flexibla och säkra upp vinst om resterande del av kupongen fallit väldigt väl ut. Ser ni helhetsbilden? En stor favorit som är rimligt streckad, en spik i mellanlandet, två stycken spikar till lite lägre procent men med fint värde och en hedgespik.

Vi har nu viktat systemet mot flera favoriter vilket gör att vi behöver leta efter andra favoriter som är överstreckade och ta bort eller reducera bort från dem för att bygga potential. Hammarby och Elfsborg är två perfekta kandidater för detta. När vi valt en väg med City och Inter som spikar så behöver vi vara snäva på andra håll. Båda plockas bort helt från vårt system. Vi gillar ett högmotiverat Watford och tror mycket på Malmö, båda lagen har fina vinstchanser och streckas vettigt. Vi ställer ett krav att minst ett av dessa lagen måste vinna för att vi ska fortsätta vår resa mot 13 rätt. Vi gör det inte svårare än så med våra reduceringar idag. Espanyol-Real Madrid spelas klockan 22.00. Vid en större jackpot och lite human streckning hade Madrid kunnat ta Inters plats som hedgespik om kupongen maxklaffat. Men nu är det sinnessjuk streckning och vi tar gärna med ettan och krysset för chans på extremt fin kupongrensning. Madrig har fått rejäl vittring på Barca och kan gå om ikväll. Slår frossan till? Håll koll och försök gissa på eventuell utdelning om Madrid vinner så du inte går bort dig i din säkring på 1X Parma vs Inter. Färdigt spelförslag för 864kr

Som vi skrev igår, Miljongänget är på rush, vågar du sitta utan andel? Som vanligt lämnas alla system in sista timmen för att få med oss alla oddsrörelser och elvor som finns tillgängliga. Andelar nedan:

Miljongängets Stora Jackpot, 2775 kr (vårt största system som enbart öppnas vid jackpotomgångar, har alltid spelats slutsåld, 4 kvar)
Miljongängets MEGA ET, 2650kr (endast 2 andelar kvar)
Miljongänget SEX, 1895kr (satt förra omgången för drygt 35.000kr)
Miljongängets 800, 802 kr
Miljongängets Röding, 504kr
Miljongängets 500-ing, 476kr
Miljongängets skrällsystem, 295kr

Vårt flaggskepp på topptipset BIGttx10 som är glödhett behöver Cityvinst idag för ytterliggare en 8a från gårdagens omgång. Finns att köpa för dagens omgång:
Miljongängets Big TT x10, 1337kr

Stora bomben har idag öppnats för Allsvenskan
Miljongängets Stora Fotboll, 440kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset