Europatipset med 4 mille jackpot!

Fint värre förra veckan att få arbeta med 13 matcher igen, efter det långa uppehållet. Ännu roligare denna vecka då det är jackpot och 4 miljoner extra att kriga om! Små marginaler senast, mål i 84:e respektive 95:e minuten det som skiljde oss från 13 rätt. Goda förhoppningar om hög utdelning även denna vecka och då kommer vi att hugga igen!

Kupongen inleds med Bayern München-Eintracht Frankfurt. Hemmalaget streckas givetvis som berättigad megafavorit. På vårt spelförslag väljer vi att spika hemmaettan. Stryper vi potentialen till storvinst nu? Nej! Vi tar flertalet fräcka grepp i andra matcher och 13 kommer ge bra betalt när vi träffar!

Werder Bremen är en riktigt läcker spik till under 20 %. Bör vinna minst var tredje match med dessa förutsättningar. Vi spikar även Bochum till under 30%. Fint värde i båda. I Bundesliga II tar vi även spikarna Hamburg & Stuttgart. Smått överstreckade båda två men troliga vinnare och betydligt roligare spikalternativ än ”storlagen” Dortmund, Schalke & Bate Borisov. Samtliga tre sistnämnda lämnar vi faktiskt utanför kupongen. Grovt överstreckade och ett säkert sätt att bli av med alla Svensson-rader som vi inte vill dela utdelning med.

Hur gör vi då nästa drag för att göra våra rader tillräckligt unika för att även slippa dela vinsterna med för många proffsspelare? Jo, Köln & Hoffenheim får åka med, trots att de är streckade för hårt kontra marknadsodds. Tillsammans med ovan nämnda spikarna Hamburg & Stuttgart så har vi nu några tecken som kan vara med och skapa unika radkombinationer, som både hajar och fiskar får svårt att finna.

Vi jobbar även med två reduceringsvillkor, det orange villkoret viktar raderna mot två troliga vinnare Leipzig och Liberec, vi sätter kravet att minst ett av dessa lag måste vinna. Vidare så grönmarkerar vi fyra riktiga ”rensare”, låga streckprocent men samtliga med stort spelvärde – där nöjer vi oss med kravet att minst ett av fyra lag ska vinna. Dessa två villkor sänker kostnaden på systemet med 41 % och skapar samtidigt större potential och viktning mot de rader vi verkligen gillar. Kolla in det färdiga spelförslaget för 768 kr här.

Slagkraftiga andelssystem med HÖG potential kommer att byggas. Mycket inspirerande kupong att arbeta med och finfin chans till bra pengar lagom innan löningen den 25:e! Välj din andel här nedan:

Miljongängets Stora Jackpot. 2750 kr/st – SLUTSÅLT
Miljongänget SEX, 1895 kr/st
Miljongängets Europalax, 987 kr/st
Miljongängets Röding, 504 kr/st
Miljongängets Skrällsystem, 295 kr/st
Miljongänget 195, 195 kr/st

PS. En fin träff på Bomben igår – ”Miljongängets 3 andelar x5” löst bland annat Herthas 4-0-seger och systemet drog in drygt 33 000 kr till tre lyckliga köpare att dela på. Vi spelar Bomben (& Topptipset) idag igen. Kan bli rejäla målfester när Bayern München & Dortmund är med på kupongen. DS

Miljongängets Bomb x10, 235 kr/st finns här!

Comments

comments

Kategorier: Europatipset