Europatipset med Jackpot!

Dagens Europatips ståtar med en jackpot på 3,5 miljoner eftersom utdelningen för 10 rätt blev 0kr. Omsättningen i söndags var för övrigt mycket fin (10 milj+) för att vara ET.

Dagens kupong kommer övervägande från de brittiska öarna med matcher i från England och Skottland samt tre insprängda cup-matcher från Italien, Frankrike och Holland. Som vanligt rekommenderar vi att det väntas in i det sista med att lämna in systemen. Likt ett dessertbord så vill du inte hugga dig över första bästa hallongrottorna innan du sett vad som erbjuds på hela bordet. Alla kort ska ligga på bordet innan besluten tas.

Det systemförslag som presenteras nedan bygger dock på våra grundtankar nu när det inledande arbetet är gjort. Vi har plockat fram fina, halvtuffa spikar i England samt fräckt val i franska cupmatchen. Här vi anser att lagen har bättre vinstchans än vad % ger sken av. . Vi får dessutom inledande indikationer på att vi är på rätt håll då oddsrörelserna går i rätt riktning i vissa av matcherna.

Överlag en tuff och svår omgång som vi ser stor potential att kunna ge fint betalt. Särskilt med tanke på att det finns extra jackpotpengar i potten.

Rangers spikas av i Skottland på detta spelförslag. Kan tyckas tråkigt men vinstchansen är god och det finns många andra ställen vi behöver tecken.

Vi viktar ett krav mot att ett av de värdetecken vi anser finast i % ska träffas (rött krav).

Spelförslaget via Speltjänst fina reduceringsverktyg är på 847 rader

Titta, inspireras eller kanske rent av lämna in systemet HÄR >>>

Våra andelsspel byggs med kvalitet och köparna, oavsett prisklass/systemstorlek, kan lita på att systemen byggs med noggrannhet och att det finns potential för fina pengar.

Våra andelar idag:

Miljongänget SEX (1895kr) >>>

Miljongänget Stora ET (1313kr) >>>

Miljongänget Europa-Lax (987kr) >>>

Miljongängets Röding (504kr) >>>

Miljongängets Skrällsystem (295kr) >>>

Miljongäget Lilla ET (96kr) >>>

Comments

comments

Kategorier: Europatipset