Europatipset onsdag

Tufft Topptips igår där vi inte hamnade rätt på det. Överstreckade Dynamo Kiev som dessutom under matchen var fortsatt spelad som underdog trots hög% lyckades vinna med 2-0. Motståndarna Alkmaar, som vi höll i handen som betydligt lägre streckade trots favoritskap dödade således det mesta av.

Desto roligare på Powerplay. SHL-lagen drar igång till helgen och igår var det blandat träningsmatcher, rysk KHL och NHL-slutspel. Vi i Miljongänget lyckades roffa åt oss nästan halva PP-potten till våra andelsköpare. 12 av 30 vinnande rader. Två enkelsystem hittade hem för strax över 10 000:- och vårt flaggskepp Miljongängets BIG PP x10 träffade för över 100 000:-. Stort grattis till er fyra med en kupong i handen. Idag är det ny runda och vi har system uppe att att del av.

Idag onsdag är det även Europatipset. Mix mellan Champions och Europa League-kval ihop med svensk Superettan och den engelska Ligacupen. Kul och utmanande.

Vi har tre riktigt stora favoriter på kupongen i form av Degerfors, Halmstad Leeds. Samtliga har naturligtvis vettiga vinstchanser men samtliga tre är överstreckade. Vissa av de ca 10-15% överstreck i nuläget, men kanske korrigeras ngt till spelstopp. Vinner samtliga dessa tre lag kommer utdelningen troligen landa i det nedre spannet. På detta spelförslag väljer vi helt att utesluta det kanske mest överstreckade laget och också det laget av de tre som bedöms ha ”lägst” vinstchans. – Halmstad. På ett mindre system som dessa behövs beslut tas för att skapa sig möjligheter i övriga matcher. Vi spikar därför här också ett av lagen – Leeds. Ngt överstreckade men vi sväljer det här.

Övriga spikar blir Dinamo Zagreb, Molde, Sundsvall och Fulham. Samtliga dessa ihop med Leeds är favoriter i sina matcher. Trots att Halmstad inte streckats på detta förslag så behövs ngt litet move göras ytterligare för att inte majoriteten av vår insats ska betalas för allt för dåliga rader. Vi utesluter därför Southampton och Brage på kupongen. Helheten för systemet är nu fint då vi vid fullträff har mixat favoriter med skrällar. Då vi vaskat tre rätt klara favoriter så kan vi vinkla systemet ngt åt en inte alldeles för svår kupong. Särskilt när det inte är jackpot så behöver vi inte betala för allt för svåra rader. Våra reduceringar landar därför in mot favoritsidan där vi ställer krav på minst 2 orangea tecken men max 3. På ett relativt litet spelförslag finns nu stor potential.

Spelförslag på 848 rader

Våra andelsspel idag har med sig betydligt mer exakta streck-% för att ta beslut. Vi hinner även få se hur odds rör sig under dagen, vilket ger viktiga indikationer. Nedan finner ni vårt Europatipsutbud idag.

Miljongängets Gigant – 1694 kr
Miljongängets Europa-Lax – 987 kr
Miljongängets 800 – 802 kr
Miljongänget 600 – 602 kr
Miljongängets Röding – 504 kr
Miljongängets Skrällsystem – 295 kr
Miljongänget 220 – 220 kr
Miljongänget Lilla ET – 96 kr

Som vanligt finns dessutom Topptipset ute i butiken och idag även Powerplay som sagt.

Dessutom, ikväll kl 19:00 – då släpper vi våra Stryktipsandelar till helgens jackpot.

Comments

comments

Kategorier: Europatipset