Europatipset onsdag

Först och främst, spelförslaget på Topptipset som presenterades här i förrgår träffade med utdelning på 24 700:- per enkelrad. Totalt 38 st enkelrader. Spelades det x10 gav det hela 247 000:-. Ruggigt fin vinst för att vara Topptipset. Undra hur många av de totalt 38 vinnande raderna som kom härifrån?

På gårdagens Topptips och Bomb hittade vi lite träffar på våra andelsspel. Bombenandelen var ett av tre vinnande system i landet och betalade 28.594kr. Två Topptipsandelar hittade dessutom in med radinsats 1kr. Utdelningen var hög även igår och totalt blev det där strax över 44 000 kr. Känns som vi har lite vind i ryggen…

Vind i ryggen passar väl utmärkt både i detta höstväder och med en härlig onsdagskupong på Europatipset. Klassisk onsdag igen är bra för spelrutinerna. Det har ju faktiskt varit två torsdagar nu två veckor i rad, vilket har ställt till spelhjärnan lite…

Dagens kupong är fylld med landskamper från Nations League, en extra utmaning. Däremot är förutsättningarna de allra bästa då samtliga matcher startar kl 20:45 och vi får möjlighet att göra vårt jobb fullt ut ända in i mål. Vi kan jobba med oddsrörelser och startelvor och justera våra andelssystem så de blir så optimala som möjligt.

Spelförslaget som presenteras här idag bygger som brukligt på fem spikar. Vi finner de i lite olika typer av fack, dvs de olika lagen bedöms har olika grader av vinstchanser. Fyra av lagen bedöms vara favoriter i sina matcher och ett av lagen, Serbien, ska ses som knapp underdog. Det viktiga är dock att de favoriter som spikas inte plockas i samma fack. Belgien är den tyngst streckade och även det lag som bedöms ha störst vinstchans på hela kupongen. Visserligen lite överstreckade men i 13-poolerna funkar det att gå denna vägen om övriga favoriter hanteras med noggrannhet. Ryssland hamnar i ett fack strax under Belgien men kan anses vara både vettig ur vinstchans och streck-%. De imponerade mot Sverige trots förlust och vi hoppas de lyckas ta en trea idag. Italien och Tjeckien är två spikar plockade som rätt korrekt streckade lag i förhållande till vinstchans och sådana spikar går alltid tryggt att hålla i handen utan att skämmas.

Reduceringen görs relativt enkel idag, vi rödmarkerar tre större, lite överstreckade favoriter och ställer krav att minst 1 men max 2 ska vinna. På så sätt balanseras systemet upp på ett bra sätt.

Systemförslag på 864 rader

Våra andelssystem har optimala förutsättningar att bli fint byggda idag. Samma spelstopp på samtliga matcher och all info ligger på bordet när systemen lämnas in.

Miljongängets MEGA ET – 2650 kr
Miljongängets Stora ET – 1313 kr
Miljongängets Miljonjakt – 875 kr
Miljongängets 600 – 602 kr
Miljongängets Röding – 504 kr
Miljongängets 500-ing – 476 kr
Miljongängets 220 – 220 kr
Miljongängets Lilla ET – 96 kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset