Europatipset söndag

Gårdagens Stryktips summerar vi i måndagens inlägg då kupongen ännu inte är färdigspelad. Vi kan dock konstatera att Degerfors poängtapp blev en tråkig historia, likaså hade vi bland annat satt viss tilltro till Färöarna.

Vi vet dock hur detta fungerar efter många år i branschen, det är bara att göra som kungen sa, att vända blad. Ny dag och ny kupong som ska bearbetas. Hårt jobb och disciplin lönar sig i längden.

Dagens Europatips består bland annat av de avslutande matcherna från gårdagens Stryktips. Vi har ett sent spelstopp för att vara en söndagskupong (17:59) och kl 18:00 startar 5 matcher för att det sedan på kvällen vid klassiska tidpunkten 20:45 vevar igång återstående åtta matcher.

En klurig kupong där vi på detta spelförslaget ska plocka fram fem stycken spikar. Tittar vi snabbt över kupongen så finns det väldigt många betrodda lag som är streckade runt 55-70%. Det är i dessa matcherna utdelningen till stor del kommer att avgöras. vi plockar två av detta spelförslags fem spikar i detta intervallet, Danmark och Ryssland. Övriga tre spikar är i andra intervaller för att försöka ge oss ett övertag. Israel har enormt värde streck-mässigt och spikas utan att blinka. Procenten kommer troligen justeras mer korrekt men det kommer att vara värde oavsett. Portugal är en vågad spik men har fint värde i en match där många troligen väljer att spika hemmalaget Frankrike eller ev. även spela med 1X. I en jämn match på förhand England – Belgien så gillar vi de gul-röd-svarta och spikar 2:an i en match där det på vårt sätt att se det hela, korrekt att välja vilken väg som helst. Det går att spika 1:a/X/2:a eller välja vilken gardering som helst.

Reduceringarna på detta spelförslag lägger vi på just de tecken vi nämnde innan i texten. Nämligen lagen i intervallet 55-70%. Vi plockar ut fem av dessa lagen och ställer krav på att minst 2 av dessa, men max 4 får segra. Det går att ställa andra krav här som passar en beroende på hur vågad du vill spela din kupong. Men med tanke på att vi spelat med rätt tuffa spikar väljer vi en mer trygg väg här för att hålla ner variansen. Men ex. att sätta ut krav att max 3 får vinna och att minst 1 måste segra, kan vara en annan väg att gå.

Spelförslag på 852 rader

Våra andelsspel följer oddsrörelser och hur streck-% förändras under dagen. Systemen byggs sedan för att ge en sådan fin helhet som möjligt, oavsett systemstorlek.

Miljongängets MEGA ET – 2650 kr
Miljongängets Miljonjakt – 875 kr
Miljongängets Röding – 504 kr
Miljongängets 500-ing – 476 kr
Miljongänget 220 – 220 kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset