Europatipset söndag 14:59

En 12a utan vidare betalning på gårdagens Laxsystem, samt flera tråkiga 7or på topptipset. Vi hade småhugg ganska sent på stryktipset och jobbade hela vägen, tre system låg på 12 rätt ett bra tag och hade chans på 13 rätt. Om än ganska liten då Saints var spikade på ett par och hade relativt tidigt dragit sig på ett rött kort. Men men, nya tag idag och Europatipset ska försöka plockas ner. Matcher i flera olika länder och tider gör att man kan mysa med hela dagen om det öppnar fint, enormt roligt.

Som vanligt att det extremt felstreckat på Europatipset, extra skevt idag då vi inte har någon jackpot och de allra största systemen hos folk stannar på avbytarbänken. Som vi nämt någon gång innan så är det bra att ta en snäv väg omgångar då det inte jär jackpot. Man vill kunna vara med och slåss om att vara ensam. Men, man kan inte heller göra det alldeles för svårt och på det sättet få underbetalt på en osannolik rad. Det finns bara x antal pengar i potten så man får väga av det.

Vi tycker oss ha hittat fem vettiga spikar för dagen, inga stora och överstreckade favoriter. Men ändå favoriter till rimliga vinstchanser. Perfekta spikar när vi plockar bort extremt överstreckade tecken i form av Real Madrid, Villarreal och Eindhoven. Sätter vi raden så har vi garanterat oss fint betalt. När vi helt plockar bort dessa tre tecken behöver vi inte hitta något speciellt drag i våra spikar.

Färdigt spelförslag för 864 kr

12 rätt igår, idag ska vi kriga hem en 13 rätt är planen. Vill du hänga med?

Miljongängets skrällsystem, 295kr

Miljongängets stora ET, 1313kr

Miljongängets Europa-Lax, 987kr

Miljongängets röding, 504kr

Miljongängets 400, 401kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset