Europatipset torsdag

Många träffar i tisdags, färre igår på topptipset. Vi hittar ett par singelrader men inte mycket mer, utdelning per singelrad blev drygt 1100 kr. Tyvärr kan vi återigen summera flera sjuor på våra multisystem. Miss, träff, miss, träff, så fungerar livet som sportspelsinvesterare. I perioder går man på rush och sätter allt, i vissa är man helt iskall. Nu är vi inne i en period mitt emellan efter ett par riktigt heta omgångar för en kort tid sen. Det är viktigt att zooma ut och kolla i det långa loppet i sportsbetting, speciellt i poolspel.

Idag bjuder Europatipset på landslagsfotboll, vårt kära Sverige finns med på kupongen bland annat. Den riktiga nattugglan erbjuds även en hedgematch om utfallet går vår väg. Matchen mellan Argentina och Ecuador spelas först 02.30. Är det stora pengar på väg in kan det vara värt att ställa klockan för att kunna säkra upp lite vinst. Annars får man smyga upp resultatet lagom till morgonkaffet. Spelstopp redan 18.14.

Vi har 3-4 stora favoriter att jobba med, samtliga får inte spikas i kombination med varandra. Då dödas potentialen helt oavsett utfall i andra matcher. Vi väljer att plocka bort ett av dessa lagen helt. Bosnien är väldigt överstreckad och lägst vinstchans av jättarna procentmässigt vi nämnde. Med denna vasken dödar vi de absolut sämsta raderna som spikar den iskalla kombinationen vi tog upp.

Vi går ut hårt i våra spikar, Israel 14% och Irland 26% inleder. Extremt fina tecken värdemässigt och vi vill koppla ett rejält grepp om spelarpoolen. Värdet i kryssen är även de väldigt fina och spelar man större system så bör det vara tecken som plockas med tidigt. När vi gått ut så hårt så letar vi efter vettiga favoriter att spika för att balansera upp dessa. Behövs för att inte göra raden ”omöjlig”. Argentina 85% Uruguay 55%, och Paraguay 43% blir våra komplement. Hela kupongen kan kännas väl offensiv med de två första spikvalen, men faktum är att Irland är favorit på oddset och Israel har bra mycket högre vinstchans än de 14% vi erbjuds. Lägg därtill att vi har Argentina som spik med tanken att köpa ut oss (spela x2 till bra pris på någon sida) om allt faller väl ut.

Spelförslag för 864 kronor

Vi reducerar mot favoriter, vi sätter kravet att minst 1/2 utgångar måste sitta. Både Ryssland och Ungern fungerar som vettiga favoritspikar. Det går att byta denna spikkomben rakt av mot Israel och Irland om man vill ha lägre varians. Det hade mycket väl kunnat bli fallet även för oss här i förslaget om vi haft en jackpot att jobba med. Men vi gillar att spela extra hårt mot värdetecken och gärna spika på ställen de sämre spelarna sällan ens garderar.

Vill du köpa en andel av oss i Miljongänget som följer odds och procentutveckling under dagen? Vara med i ett större och mer slagkraftigt system? Då hittar du andelar nedan:

Miljongängets 9 Helgarderingar, 2119kr
Miljongänget SEX, 1895kr
Miljongängets Europa-lax, 987kr
Miljongängets Miljonjakt, 875kr
Miljongängets 600, 602kr
Miljongängets röding 504kr
Miljongängets skrällsystem, 295kr
Miljongängets 220, 220kr

Comments

comments

Kategorier: Europatipset