Om DBS

Dagens Bästa Spel – DBS,  besitter ett stort sport och spelintresse, har ett stort och bra kontaktnät runtom i idrotts-Sverige, framförallt i södra Sverige. Är även hängiven användare av statistik och gillar att lägga tid och energi på att gå igenom spelförslag.
Är då detta ytterligare en spelsida i mängden med förslag på hur alla vi hängivna spelare ska investera våra pengar? Nja, hoppas och tror faktiskt inte det!

En spelsida – JA!

En i mängden – JA!

En spelsida som ger förslag på hur man ska investera sina pengar – JA!

Byter ut Nja mot JA!

Förhoppning är dock att lyckas övertyga er om att våra tips kan bidra till det sistnämnda. Dvs ge förslag på hur vi spelare ska investera våra pengar, för det är ju de det vi gör, vi ska investera – inte spendera! Genom att låna ut våra pengar till spelbolagen på nätet under ett par timmar, dagar, månader eller år, så kommer vi förhoppningsvis se till att ni får betydligt bättre avkastning än hos banken. För att slå deras %-sats behövs ju inga monsterresultat,  men alla vill vi ha mycket och förhoppningen är att denna blogg ska ge  dig en så hög procentuell avkastning som möjligt! Se gärna spelet som något långsiktigt och inte bara eventuella snabba cash.

Det finns många sidor som levererar grymma tips på spel och det slängs gärna både ett och två ögon på andras ideer ibland. Dock anses  det också kunna bidras med lite sprit till festen härifrån – i kampen mot bolagen! På bloggen kommer därför ges våra  – för dagen, bästa spel!
Vill du komma i kontakt med ansvarig för sidan gör du det enklast genom:dagensbastaspel@hotmail.com