444.444 extra bomben, SHL-powerplay

Powerplay idag ser riktigt fint ut, vi kommer i förslaget enbart använda oss av en spik. Det är dessutom en riktigt fin spik i våra ögon. Djurgården spikas hemma mot Luleå. Väldigt streckvärda, starka hemma, allt att spela för, Luleå varit grymma men har inget att spela för, de borde köra lite friåkning snart tycker vi.

Vi fimpar krysset i Leksand-Färjestad samt ett överstreckat Skellefteå. I övrigt så reducerar vi mot ett korrekt streckad Frölunda och viktar sedan systemet mot ett understreckat Brynäs. Vi slänger även in ett utdelningskrav på minst 2000 kr. Perfekt för dig som inte vill eller har svårt att välja dina egna utgångar du vill vikta systemen mot. Inga konstiga vägar idag, vi har en kanonspik och full SHL-omgång på powerplay vilket gör att omsättningen kommer bli fin, och då ofta utdelningen. Då ska man hålla sig på mattan och inte trolla för mycket. Färdigt spelförslag för 507kr>>>

Miljongängets andelar:

Miljongängets BIG PP x10, 1337kr>>> (endast en andel kvar)

Miljongänget, 216kr>>>

Miljongängets STORA PP X10, 297kr>>>

Miljongängets PP x5, 335kr>>>

Miljongänget 90, 90kr>>>

Miljongänget stora 4, 270kr>>>

Bomben har riktigt fet potential ikväll med 444.444 kr extra. En liknande omgång för inte så längesedan tog vi hem över en halv miljon kronor till våra andelsköpare i Dynamiten, får hoppas det smäller ikväll igen. Våra största system som rullats ut ikväll (Dynamiten och BIG BANG) kommer spelas fulla, vi i miljongänget går in och lovar det. Vi köper upp om det mot förmodan skulle vara någon andel över. Allt för att få slagkraftiga system, så du behöver inte oroa dig för att systemen inte lämnas in fulla. Vi följer alltid matchernas totallinor och oddsdrop för att pussla ihop det till spelvärda tecken även i denna spelform. Bombenandelar:

Miljongängets Dynamit, 2110kr>>>

Miljongängets BIG BANG, 2070kr>>>

Miljongänget Bombar, 240kr>>>

Miljongängets bomb extra, 320kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay