Bomben & Powerplay torsdag

Hockeyn ikväll kommer att spelas inför tomma läktare. Kanske är det sista hockeyrundan på lång tid? Slutspelet kommer förmodligen inte att dras igång förrän ”publikförbudet” är hävt och det kan dröja länge. Svårt att tänka på sport & spel i dessa tider.

Men vi gör ”jobbet” och när Svenska Spel öppnar pengapåsen och skjuter in 444 444 kr extrapengar i Bomben-potten så ska vi se till att vinna tillsammans med er! Plugg av matcher, förutsättningar och tänkbara scenarion hela dagen för att sedan landa i riktigt vassa system. Kanske kan vi toppa vinstnoteringen på 548 000 kr för ett par månader sedan? Då var det ”Dynamiten” som slog till… Köp en andel i något av dessa system!

Miljongängets Dynamit, 2110 kr/st
Miljongängets Big Bang, 2060 kr/st
Miljongängets Stora Hockey, 440 kr/st
Miljongänget Bombar, 240 kr/st

Powerplay

Sju matcher från SHL och så avslutas kupongen med heta mötet Modo-Björklöven. Vi spikade Löven i tisdags och gör det idag igen. Laget var bättre och borde vunnit senast, idag får vi riktigt fina streck. Folket gör det lätt för sig och helgarderar här, vi gör tvärtom och kopplar grepp på kollektivet!

Vidare spikas Rögle samt att systemet viktas mot Färjestad och Luleå. De två sistnämnda främst tack vare att streck kontra odds ser fint. En sista touch på systemet sätts genom att sätta kravet att max en av HV71/Linköping får vinna – en åtgärd för att säkra upp vettigt betalt vid 8 rätt!

Färdigt spelförslag för 360 kr finns här! >>>

Det kan hända en hel del under dagen idag. Vilas spelare trots att slutspelet förmodligen skjuts på? Vi kommer få facit samt oddsrörelser närmre spelstopp. Köp en andel för att få den infon på köpet!

Miljongängets Big PP x10, 1337 kr/st
Miljongänget PP x5, 335 kr/st
Miljongängets Stora PP x10, 297 kr/st
Miljongänget Stora 4, 270 kr/st
Miljongänget 3 andelar. 180 kr/st
Miljongänget Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Bomben, Powerplay