Powerplay/Bomben tisdag

Fin träff igår på BIG PP x10 när två system hittade och inkasserade drygt 66.000 kr. Ungefär 10% av potten hämtades hem, grattis ni som köpte! Dagens kupong innehåller enbart SHL, godis!. Ett stekhett Beijer Hockey Games saknas (inte).

Klurig omgång idag, nästan 20(!)% felstreckat på Frölunda. Man spyr nästan lite i munnen när man ser detta. Hur kan det bli såhär snett i en liten pool där folk ofta har råd att gardera brett? Vi tror med att Frölunda vinner, men inte i närheten av så ofta som folket streckat dem till. Vi är hårda och plockar bort ettan helt. Men som alltid, håll koll mot spelstopp hur odds rör sig eller hur procenten korrigeras.

Endast en spik idag, Skellefteå ska leverera och är ett spelvärt tecken i nuläget. Som ni ser tar vi höjd idag, kliver Frölunda (80%) och spikar Skellefteå (26%). Detta gör att vi inte behöver reducera mot värde idag, nästan lite tvärtom. När vi tagit denna väg som innehåller hög varians så kommer vår reducering luta sig mot favoriter som ligger korrekt i odds. Ingen jättestor reducering men små saker varje dag gör att vi sparar pengar. Skulle nu inte någon av våra favoriter vinna så har vi svårt att se att vi skulle få rättvist betalt för vår rad. Den är alldeles för svår att hitta kontra vad man får betalt helt enkelt.

Färdigt spelförslag för 540kr>>>

Fin form på andelarna, vill du åka med idag? Du kan tryggt lita på att vi följer oddsen och % nära spelstopp

Miljongänget BIG PP X10, 1337kr>>>

Miljongängets PP x5, 335kr>>>

Miljongänget, 216kr>>>

172.000 kr rullpott på hockeybomben ikväll!

Som alltid öppnar vi stora och slagkraftiga system vid rullpotter, varit fulla system varje gång och köparna har minst sagt fått valuta för sina pengar. Senaste stora vinsten var en bit över en halv miljon kronor in till köparna i ”Dynamit”.

Miljongängets Dynamit, 2110kr>>>

MILJONGÄNGET BIG BANG, 2070kr>>>

Miljongängets Stora Bomb, 825kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay