Powerplay fredag

Gårdagens Powerplay vart segt från vårt håll. Vi gick överlag hårt på Frölunda och Linköping som spikar på andelsspelen. Vilka visserligen vann. För att få slagkraft i våra system så vinklade vi däremot bort från Djurgården. Vi såg en tight match framför oss och då DIF var överstreckat tog vi mycket hellre ställning för underdogen, i detta fall Växjö. X2 på Växjö sänkte många system.

Även på Bomben blev Djurgården vårt fall. Vi träffar ett Bonbensystem för 26 000:- men om Djurgården stannat på 3 mål (sista i öppen kasse), ja då sitter det tre system till (till samma utdelning ca) och vi drar nog in 100k. tot. Vi tar med oss det goda från spelomgången, att vi viktat rätt väg i HV – Rögle resp Frölunda – Örebro. Våra tecken på de större systemen hade mer att ge i målramens överkant på dessa matcher och potentialen var som brukligt hög, även på ett spel som Bomben.

Dagens Powerplay och direkt får vi en match som ni kan använda för att avgöra kvaliteten på en Powerplaykupong. Ta en titt på polarens kupong som säger att han hen är vass på PP. Om denne väljer att spika av Timrå mot AIK, ja då kan denne också lägga ner sin PP-verksamhet.

Timrå (87!) och här finns flera anledningar till att argumentera. Det behöver inte vara fel att spika en favorit, absolut inte. MEN, Timrå är EXTREMT överstreckat (nästan 10%). Det är ”ungefär samma” som om du skulle få 1,66 i odds på en slantsingling. Hade du valt att spela på dig själv då? Timrå har såklart stor vinstchans. Vi tror att de vinner. men det är en stor skillnad…

Den andra aspekten sitter i att om du väljer att spika Timrå, dvs utesluta kryss och tvåan på AIK, ja då missar du ALL potential i omgången. Dvs du köper ingen lott i det lotteriet som delar ut högvinster (10k+).

Vi viktar kraven mot X2 i AIK och övriga krav går mot övriga riktigt spelvärda tecken. Vi har med ”sidotecken” som ex. Västervik och Mora, där vi kan spela bort andra system som spelar som oss. Många spelar ”smart” och garderar Timrå – AIK, väljer nog att spika av BIK Karlskoga. Det gör inte vi.

På mindre system som vill ha chansen på större pengar för liten insats råder vi till att fimpa Timrå helt.

Spiken då, dagens spik! Ja det är faktiskt Karlskrona HK. De gjorde en fin match borta mot Västerås och idag hoppas och tror vi att de får utdelning. Vettigt i % och smart väg att gå mot Almtuna hemma.

Nedan ser ni vårt spelförslag på 492 rader via Speltjänst >>>

Våra andelsspel idag, som ni kan räkna med inte spika TIMRÅ någonstans, finner ni nedan.

Miljongänget (216 kr) >>>

Miljongänget Stora PP X10 (297kr) >>>

Miljongänget BIG PP X10 (1337 kr) >>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay