Powerplay fredag

Höjdpunkten igår, hockeybomben med stor omsättning, slutade på ett ytterst trist sätt för oss. Linköpings reducering till 4-5 mot Färjestad med 21 sekunder kvar att spela förstörde vår stora bomb ”Miljongängets Dynamit”. Nu blev utdelningen 223 000 kr och förmodligen en bit lägre om Linköping stannat på 3 mål, men ändå riktigt nära bra pengar… Irriterande nära!!

Ikväll är det fokus på Hockeyallsvenskan på Powerplay, fem matcher hämtas därifrån och de tre avslutande matcherna är från högstaligan i Schweiz. Intressanta matcher i sig och kul kupong att angripa.

Vi väljer en rätt tuff väg, på en kupong som verkligen bjuder in till många angreppssätt. För i nuläget är 6-7 st av de åtta matcherna relativt felstreckade. Vi spikar Lausanne till läckra 22 %. Laget är underdog i sin match men bara knapp sådan, korrekt vinstchans är ca 35 %. Även Mora & Zug har finfina spelvärden i nuläget och där sätter vi upp kravet att minst ett av lagen ska vinna (orange villkor). Vi väljer att helgardera AIK & Vita Hästen i hockeyallsvenskan, båda överstreckade favoriter. Men troligen kommer streckprocenten sjunka en del här, vi tar ändå viss ställning genom att sätta kravet att max ett lagen får vinna (grönt villkor).

En nyckel till höga odds på Powerplay är att några matcher på kupongen slutar oavgjort, det sållar bort många som spelar gubbgarderingar (1-2). Idag har vi med krysset i hela sju av åtta matcher, en väg vi gillar för att ge oss själva chansen på riktigt bra betalt. Komplett spelförslag för 384 kr här!

Vi har dessa andelssystem öppnade till kvällens Powerplay, välkomna!

Miljongängets Mega PP x10, 1604kr
Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets PP x5, 335kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay