Powerplay fredag

Total lekstuga hade vi igår, spelförslaget satt, alla andelar satt. Över 100.000kr spelades in till köparna igår, fantastiskt fint! Idag är vi tillbaka på hemmaplan, hockeyallsvenskan och division 1 på tapeten. Svensk ishockey och fredag, förhoppningsvis blir det fin omsättning och utdelning som vi senare får äta av.

Väldigt lättspelad kupong idag vilket även gör det väldigt svårt. Många av kioskgubbarna kommer spika Björklöven och Karlskoga (inte så överstreckade). Medans större delen av hajpoolen kommer spika Kallinge/ronneby. Idag försöker vi oss på att fälla lite ev-jagare (haj). Kallinge/ronneby sprang fint i början av allettan för att sedan tappa nu på slutet. De har släppt in näst mest mål i södra allettan vilket indikerar att dem har extremt svängiga matcher. Med öppna matchbilder tar vi gärna en chansning och går utanför boxen och garderar en annars given spik. Krysset är lite överstreckat och som vi nämnde är det svängdörrar åt båda hållen när Kallinge spelar. Det gör att vi kör utgång på 1 2 för att på så sätt betala lite mindre insats för krysset.

Vi spikar av ett högt, men inte felstreckat Troja/ljungby, lite värde för stunden. När vi nu har försökt trolla i Kallingematchen så behöver vi såklart reducera ner systemet rätt mycket då vi struntar i en så given spik. Hård utgång på Mariestad och Huddinge, en av dessa måste vinna. När vi nu lagt upp systemet på ett lite annorlunda sätt mot vad vi brukar, att alla favoriter kan vinna och vi ändå sätter raden så måste vi göra någonting. Vi behöver värde och vill inte betala för de absolut sämsta raderna, därför sätter vi ett krav i utdelningsreduceraren att vi inte är intresserade av rader som betalar under 2000 kr.

Färdigt spelförslag för 415kr>>>

Som sagt satt allt rakt ut igår på andelarna och över 100.000 spelades in, är du intresserad av att köpa in dig i fina system finner du andelar nedan:

Miljongängets BIG PP x10, 1337kr>>>

Miljongängets PP x5, 335kr>>>

Miljongänget, 216kr>>>

Miljongänget STORA 4, 270kr>>>

Miljongängets spiklösa 120kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay