Powerplay måndag

Redan kl 18:00 drar första matchen igång på kvällens Powerplay, detta eftersom vi har KHL på kupongen. Fem heta matcher därifrån kompletteras med SHL-mötet Frölunda-Skellefteå, samt en match från Hockeyallsvenskan och en från div 1.

Vi tar ställning för Frölunda och spikar laget. Spik nummer två hämtas från KHL och Omsk som får förtroendet till riktigt fin streckprocent i nuläget. Två stabila spikar med vinstchanser i spannet 50-60 %. Som motvikt väljer vi att vaska kupongens i nuläget mest överspelade lag, St Petersburg.

Vi bygger en lite annorlunda reducering på detta system. I fem matcher tar vi ställning och kravet blir att minst två av fem utgångar skall sitta. Dels spelar vi emot två storfavoriter (Timrå & Spartak Moskva) och sedan styr vi kupongen tecken som ser extra fina ut.

Som vi nämnt förut är kryssen på Powerplay de riktiga utdelningshöjarna, att ge sig själv möjlighet att få in 2-4 kryss är i stort sett alltid en bra väg att gå. Senast i lördags blev det tre kryss och ytterligare någon skrällseger och utdelningen rusade iväg till 42 000 kr. På dagens spelförslag har vi med sex kryss, vi ger oss möjligheten att finna flera oavgjorda resultat på detta vis! Färdigt spelförslag för 411 kr här!

I fredags spelade vi in över 160 000 kr på Powerplay. I helgen har retliga sjuor staplats på hög. Nu är det dags för träff igen väl?! Välj bland dessa system:

Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets PP x5, 335kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr

Hockeybomben ikväll ser kul ut, med bl.a Frölunda-Skellefteå och Timrå-Västerås. Vi har öppnat två bomber:

Miljongängets Stora Hockey, 440 kr
Miljongängets Hockeybomb, 149 kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay