Powerplay med 250 000 extra!

Svenska Spel upprepar succéreceptet från förra tisdagen. Återigen 250 000 kr extra in i potten. Förra veckan blev det rekordomsättning (över 3 miljoner kr) och även riktigt hög utdelning (ca 20 000 kr för 8 rätt). Bör kunna bli liknande idag då vi har en härlig kupong med sju SHL-matcher och därefter den stekheta hockeyallsvenska finalen mellan Björklöven och Modo.

Vi ser en kupong med två riktigt tydliga favoriter, Färjestad och Skellefteå. Båda streckade över 70 %. Idag låter vi faktiskt båda få följa med på kupongen. Färjestad inte groteskt överstreckat och SAIK får åka med som potentiell ”hajdödare” – dvs ett tecken som skarpa spelare i stor omfattning utelämnar på sina rader. Båda matcherna helgarderas dock självklart, vi vill kunna hitta skrällar här.

För exakt 1 vecka sedan spikade vi Djurgården hemma mot Luleå. Bortalaget hade redan vunnit serien och vilade även spelare. Vi fick riktigt fina strecka på Djurgården då. Tyvärr släppte de in mål i sista minuten och vårt guld blev till sand. Men vi upprepar draget idag, fast denna gång är det HV71 som tar emot Luleå. Även idag får vi fint spikvärde och väljer att singla ettan. Dock ska vi veta att detta är en spik som många vassa spelare väljer – men samtidigt tar vi ett tidigt grepp på mindre pålästa spelare som mest troligt helgarderar denna match.

Vår andra spik finner vi i Björklöven. Vi får under 50 % streck hemma mot Modo i första rundan och det synar vi. På en i övrigt svår kupong tycker vi att ettan är fin här.

Komplett spelförslag, via Speltjänst, för 405 kr kan ses här! >>>

Självklart kommer vi att analysera in i sista timmen mot spelstopp och idag erbjuder vi flera olika system för er som önskar köpa andelar. Vi upplever själva att det varit en del stolpe ut sista tiden på Powerplay, men faktum är att vinster på 40 000 respektive 88 000 spelats in senaste tvåveckorsperioden. Ikväll ska vi slå till igen!

Miljongängets Big PP x10, 1337 kr/st

Miljongängets Extrapengar x10, 446 kr/st

Miljongängets Stora PP x10, 297 kr/st

Miljongängets Stora 4, 270 kr/st

Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Miljongänget 90, 90 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Powerplay