Powerplay med NHL

Gårdagens PP-omgång kom vi snett på det direkt. Vancouver hängde 0-1 genom Brock Boeser och på spelarduellen hade vi lämnat en lucka för Boeser och när vi dessutom hade stark tro på hemmalaget Minnesota så dog det mesta. Powerplay är likt Topptipset ett spel där det gäller att nöta på. Nya kuponger varje dag, iaf under hockeysäongen, och det kommer att landas ”8:or”. Det gäller att nöta ut systemvariansen och landa full pott med jämna mellanrum. Vi hittade 8 rätt och nästan 62 000 sedan på första PP-omgången för 4 dagar sedan. Nu är det minsann dags för oss att komma rätt på det igen och hitta den ”gröna 8:an”.

Powerplay skiljer sig en del åt mot Topptipset (inte bara sporten då) och det krävs faktiskt att man måste anpassa systemen för just PP. Om detta kommer vi att skriva många rader under hösten/vintern när säsongen är i full gång. Men vi kan snabbt nämna att det finns en bra kraft i att spela understreckade underdogs och framförallt att få med kryss på PP-kupongen.

På dagens spelförslag finns det spelardueller precis som vanligt i dessa tider. Vi hanterar dessa två genom att helgardera men sätta krav på att bägge inte får sluta oavgjort. Vi väljer spik på Minnesota igen som återigen ser ut att vara fin. Skam den som ger sig ;).

I övrigt får vi med resten av de åtråvärda kryssen men betalar inte för samtliga i och med att vi ställer krav på vissa lag. Skulle det bli fler kryss än vad vi tål och ramen ändå sitter, då kommer vi bli underbetalda mycket troligt eftersom poolen är mindre vid NHL-kupong.
Spelförslaget är på 432 kr

Våra andelsspel på Powerplay är framgångsrika. Att ta del i ett större system antingen som spelas x1kr eller multikupong ger dig ofta bättre möjligheter än att själv komponera mindre system.

Miljongängets BIG PP x10 – 1337 kr
Miljongängets Stora PP x10 – 297 kr
Miljongänget Stora 4 – 270 kr
Miljongänget 3 andelar – 180kr
Miljongängets Spiklösa – 120kr
Miljongänget PP x10 – 107kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay