Powerplay och rullpott hockeybomben

Gårdagens powerplayomgång landar en klen utdelning, 448 kronor. Vi är som så många gånger förr helt borta när detta utdelningsspannet hittas. Det är något vi ”vill” och är bekväma med att missa majoriteten av gångerna. Värre var det på hockeybomben, den small av fint (243.000kr) och vi grämer oss en hel del att vi inte kom bättre på det. Vår Dynamit och Smällkaramell var två mål ifrån vardera.

Vi får idag en ny chans idag och hoppas förvalta den bättre, rullpott och 255.000 kronor extra på den Allsvenska hockeybomben som ska lösas. Våra bombenandelar:

Miljongängets Dynamit, 2110kr
Miljongängets Stora Hockey, 440kr
Miljongängets Hockeybomb, 149kr

Powerplay

Fem matcher från Hockeyallsvenskan och tre matcher från Schweiziska högstaligan präglar kupongen. Powerplayuppsättningar likt denna brukar kunna bjuda på fint spelvärde. Folk i stugorna spikar gärna lagen de känner till hemma i Sverige och målar sedan på i resten av matcherna för att de helt enkelt inte vet vilka resterande lag är. Den melodin jobbar inte vi efter, oftast gör vi tvärtom om strecken tillåter det. Spelstopp 18.59.

I dagens förslag går vi ut hårt, vi vaskar två riktigt dåliga tecken, Mora och Lions. Vi vill inte lägga någon insats på dessa lag i nuläget, redan här har vi skapat lite höjd i kupongen vilket gör att vi senare kommer vara lite mer defensiva i vår reducering. Ihop med dessa två vaskningar så har vi plockat ut två understreckade spikar, Rapperswil och SCL Tigers. Spelvärde i vaskningar, spelvärde i spikar. Det gör att vi kommer reducera mot lägre varians och till och med tumma på spelvärdet för att balansera upp kupongen. Färdigt spelförslag för 228 kronor.

Reduceringar, Timrå, MODO och Karlskoga är tre favoriter vi väljer att sätta varsin utgång på och sedan ställa kravet att minst ett av dessa lagen måste vinna. Timrå är den finaste utgången värdemässigt, men när vi är så pass hårt värdeviktade i övrigt på systemet så kan det vara positivt om överstreckade lag som MODO eller Karlskoga vinner. Då kan man ta betalt av insatser från både bra och dåliga motspelare i poolen.

Vill du köpa in dig i någon av Miljongängets andelar som alltid är proffsigt byggda och tar hänsyn till odds/procentförändringar sista timmen mot spelstopp så finner du dem nedan:

Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr
Miljongängets 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay