Powerplay onsdag

Gårdagens förslag och några andelar föll på att Washington vann igår, surt då Kings ledde matchen med 9 minuter kvar. Till slut klev tyvärr Ove fram och hänger 3 baljor i sista perioden, varav en i öppen kasse. Procenten sjönk på Washington mot spelstopp vilket gjorde att dem fick följa med på sina ställen. Dessa system gick plus, men verkligen inte i den regionen vi letar. Drygt 500 kr i utdelning landade det på, Väldigt surt faktiskt, för i övrigt var det tre andra oavgjorda matcher i NHL på kupongen. Det hade antagligen gett bra klirr i kassan om Kings inte vikt ner sig så i slutet. Kings verkade dessutomn varit det bättre laget, klockrent move att ta bort ettan på flera håll.

Dagens kupong är helsvensk och vi tror det kan bli fin utdelning idag, mer om det nämner vi senare. När vi tror på hög utdelning vill vi gärna ha en stor ram för att inte trolla bort oss på vägen om det mesta men inte allt går rätt väg. Vi har enbart en spik, och fyra utgångar på övriga tecken som hade fungerat som spikar. 2/4 måste sitta. Även om vi gillar dessa tecken så vill vi inte spika av dem, fint att ha en bakdörr på ett par kryss som kan få utdelningen att skjuta i höjden.

Vi ställer även villkor att 1/3 gröna utgångar måste sitta, varför gör vi det idag när % inte direkt visar något stort värde kontra oddsen? (som det brukar på stora underdogs). Faktum är att vi tycker Almtuna, Södertälje och AIK ligger lite för högt i odds generellt sett. Det kan ni krydda kvällen med att ta en liten tvpeng på de lagen. I skrivande stund står Almtuna i 5.05, Södertälje står i 6,40 och AIK står i 6,35 hos svs.

Färdigt spelförslag för 520 kr>>>

Litet sidospår är att vi hade rejält hugg på Lilla bomben igår, vi föll i en gubblucka på mål nr tre på Frölunda. Hela period tre slutade mållös. Ingen vinnare när nattens NHL var färdigspelad. Vi hade antagligen varit ensamma att plocka hem potten annars.

Igår visade det sig hur viktigtdet är att vara ”sent” ute, bland annat på topptipset där Liverpools % sjönk som en sten mot spelstopp. Men även igår där Washington korrigerades en aning. Vill du köpa in dig i ett system som alltid följer oddsdrop och procentkorrigering så finner du andelar här:

Miljongängets PP x5, 335kr>>>

Miljongängets STORA PP X10, 297kr>>>

Miljongänget, 216kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay