Powerplay onsdag

Gårdagens Powerplay gav finfint betalt. 28 000;-. Tyvärr hittar vi inte riktigt ända hem i mål. På två av andelsspelen missar vi på gubbgarderingen (1-2) i Djurgården-Färjestad. Vi förväntade oss high-chaparal, vilket det blev. Men ändå slut 4-4. Bittert. Vårt större andelssystem, BIG PP X10, som varit så framgångsrikt på slutet satt med 6 rätt där två kryss (Brynäs-HV och DIF-FBK) förstörde festen. Riktigt surt då det fanns ruggig potential. Vi uteslöt exempelvis Frölunda på de flesta av systemen, precis som vi skrev här på sidan under dagen. Linköping vann också till fin låg %.

Ett sidospår var gårdagens Bomb. Vi hittade alla rätt på vår andel Big Bang som gav 39 000:-. Den spelas i fem andelar och finns redan uppe tillgänglig till morgondagens Bomb där 333 333:- extra finns i potten.

Nu till dagens PP-kupong som i en första anblick är mycket fin. Man vill spika av 4-5 lag först. Såklart svårt att hitta rätt på så många matcher men vi viktar iaf mot de tecken vi gillar. Men det behöver absolut inte vara fel att testa lyckan med en riktig multikupong idag.

Det krävs dock att systemet bryter mot normen lite för att få riktig höjd i det och det är där ”extra-tecknena” kommer in i bilden. Vilka man får med vid ett större systembygge.

Dagens Spelförslag är på 360 rader via Speltjänst >>>

Våra fina andelar på Powerplay har gått som smör i solsken sista tiden. Allt som oftast slutsålt timmen innan nedsläpp. Var ute i tid om du vill ha ett välbyggt system i handen kl 19:00. Förra veckan sjöade vi och satte faktiskt samtliga system och spelade in 25% av hela Powerplaypotten till köparna.

Miljongänget BIG PP X10 >>>

Miljongänget >>>

Miljongänget Stora 4 >>>

Miljongänget PP X5 >>>

Miljongänget Skräll PP X10 >>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay