Powerplay onsdag

Miljongängets Big PP x10 gjorde jobbet igen igår, som många gånger förr! 8 rätt och totalt 77 000 kr inspelade till glada andelsköpare. Flera av de mindre systemen nosade på alla rätt, men framförallt Björklövens sena tapp sved. Härligt med vinstform igen och vi ska bygga vidare på den trenden!

Om gårdagens kupong var het med SHL så är kvällens betydligt svalare. Två matcher från Tyskland lottas eftersom de är inställda, vi har en styck match från svenska damhockeyligan, samt NHL & Hockeyallsvenskan. Men vi gnäller inte, vi gillar svåra förutsättningar!

De tyska matcherna börjar vi med att helgardera, streckprocenten kommer närma sig de korrekta under dagen och vi hittar ingen edge i att göra något drag här. Vi väljer ut båda våra spikar i NHL, Winnipeg och Colorado får förtroendet till fina streckprocent. I de svenska matcherna agerar vi en aning defensivt och garderar upp brett. Men vi använder oss av villkor som viktar systemet bort från de stora favoriterna Timrå & Södertälje, max en av de får vinna!

Färdigt spelförslag för 504 kr finns här! >>>

Fullträff på andelssystemet Miljongängets Big PP x10 igår alltså, ny jakt på pengar idag! Köp en andel i något av dessa system:

Miljongängets Big PP x10, 1337 kr/st
Miljongänget X5, 335 kr/st
Miljongängets Stora PP x10, 297 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Powerplay