Powerplay onsdag

Gårdagens powerplay gick vi helt lottlösa ifrån, ett överstreckat Frederikshavn uteslöts på så gott som alla andelar. Det fanns flera fina spikar vilket vi och många andra motståndare säkert såg vid spelstopp. Då gäller det att gå hårt på sina drag och plocka bort överstreckade favoriter man tror är i fara. Garantera sig själv att mycket fisk (sämsta spelarna) bidrar till vår utdelning. Träffar vi omgångar likt igår får vi acceptera att vi delar med nästan alla andra motståndare som har någon koll på spelvärde i enskilda matcher. Nu gav en singelrad 1354 kronor så det är inte allt för jobbigt att ha missat.

Vi hoppar över till dagens powerplay, Hockeyallsvenskan och Hockeyettan bjuder upp till dans. Grundramen byggs med två spikar och en favoritvask.

Spikarna blir Kallinge/Ronneby (KRIF) som direkt identifieras som dagens finaste spik i nuläget. Hett derby i Blekinge där hungern i hemmalaget inte ska underskattas. Storebror kommer på besök. Dessutom har man en vinst i ryggen från senaste träningsmatchmötet. Bara positivt! Vita hästen blir dagens andra spik, fint spelvärde och lagom variansnivå. Laget är oddsfavorit men streckas till tydlig underdog av svenska folket. Fin väg att ta ställning i dessa matcher för att köpa på sig flera tecken där större favoriter ska fällas. Vi kliver MODO-sidan helt och har med detta och våra spikval gett oss chansen till fin utdelning om resterande del av kupongen faller väl ut.

I våra reduceringar ställer vi ut ett krav att minst 1 orange utgång måste hitta, men max 2 får vinna samtidigt. Alla tre utgångar här känns som vettiga tecken var för sig men vi vill inte tillåta att samtliga vinner i kombination med varandra, blir så fallet räcker inte MODO-vasken för att skapa tillräcklig höjd. I vårt gröna villkor reducerar vi mot värdet på hemmalaget i match ett, men även mot två andra potentiella spikar beroende på hur odds och procent utvecklar sig under dagen. Vi vill vikta större del av vår insats mot dessa tecken. Minst 1/2 måste sitta.

Spelförslag på 288 rader

Vill du köpa en andel av oss i Miljongänget som följer odds och procentutveckling under dagen, samtidigt som vi bygger stora och slagkraftiga system så finner du dem nedan:


Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr
Miljongängets 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay