Powerplay söndag 17:29

Ett tag såg vi ut att gräva guld på våra andelar, byggstenarna Brynäs och Frölunda ledde, i kombination med att Växjö ledde borta mot Malmö. Allt såg iskallt ut, till att rusha in flera fina mål åt vårt håll. Utdelningen höll sig uppe fint trots ettorna. Lika snabbt som rushen kom så dog den och det regnade in mål åt fel håll i samtliga matcher. Nya tag idag och ingen svensk ishockey alls, detta gör att omsättningen kommer kanske inte ta samma fart som den brukar. Men prickar man rätt så är det inte alltid så många rader som hittar. Det kan väga upp den ibland klena omsättning omgångar som denna kan kan uppvisa.

NHL och ishockey från Österrike innehåller dagens kupong. Svenska stugorna har oftast 0 koll på bonnhockey i Europa. Det har vi även vi idag, men vår styrka och edge mot stugorna är att vi tar hänsyn till oddsen och kokar ner det till bra system. Flera kommer måla på brett på lagnamn de sällan hör. Där väljer kanske vi att spika.

Tre väldigt fina spikar och en väldigt överstreckad etta gör att ramen inte behöver vara allt för stor. Då plockar vi fram multikupongerna, vi spelar dagens spelförslag med radinsat gånger fem.

Färdigt spelförslag x5 för 450kr

Vi tror på en väldigt fin runda idag, givna vägar för oss idag! Vill du köpa andelar av oss som kommer följa om/hur odds och procenten rör sig mot spelstopp finner ni dem här:

Miljongängets BIG PP x10, 1337kr (2 andelar kvar)

Miljongängets stora 4, 270kr

Miljongängets STORA PP x10, 297kr

Miljongängets spiklösa, 120kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay