Powerplay söndag 9/2

Gårdagens Powerplay var en tråkig historia med idel favoriter. Inget system som vi vill träffa när utdelningen är under 300kr.

Söndagens Powerplay och Sverige – Finland inleder, tätt följda av svensk div 1. NHL avslutar sedan som rätt ofta en söndagskupong.

En kupong som har potential att ge bra betalt, men även riktigt låg utdelning, Nybro, Mariestad och Boston är större favoriter och är nycklar att fälla för fint värde.

Vi gillar framförallt t matchen Nybro – Kallinge Visserligen ett starkt Nybban men detta är nästan ett derby och mycket publik väntas. Krysset känns givet att ha på kupongen och trots att Kallinges kapten Nordfeldt saknas så ska vinstchansen finnas där inom räckhåll.

Vi bygger vårt system med att vikta rätt hårt mot Kallingesidan och Detroitsidan. Då har vi skapat oss fin startposition i kampen om prispoolen.

Grums – Mariestad tas med i reduceringen med, där vill vi dock ha med Mariestad som vi nog, trots %, anser vara det laget av ovan nämnda favoriter som har vettigast vinstchans. Övriga viktningar i reduceringar görs mot värdetecken som gillas rent matematiskt.

Vi tar dessutom två spikar. En som troligen en del andra också går på i form av Huddinge och sedan en som vi inte tror speciellt många hittar.

På detta sätt lämnar vi in ett system som skiljer oss från massan och vi kan vid bra utfall stå pall för att samtliga större favoriter faller även om vi klarar ett snedsteg.

Spelförslaget är på 336 kr och ses här >>>

Våra Powerplayandelar via Andelstorget byggs såklart för att ge köparna så bra system som möjligt. Ni finner dessa nedan.

Miljongänget Spiklösa (120kr) >>>

Miljongänget 3 andelar (180kr) >>>

Miljongänget Stora 4 (270kr) >>>

Miljongänget PP X5 (335kr) >>>

Miljongänget Stora PP X10 (297kr) >>>

Miljongänget BIG PP X10 (1337kr) >>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay