Powerplay tisdag

Relativt tråkig PP-runda igår där allt för många favoriter segrade och utdelningen föll in på runt 500-lappen.

Nya tag idag där kupongen är en riktig mardröm för de som bygger system på ”magkänsla”. Dvs en mycket stor del av systemen som lämnas in en dag som denna. Vi har självklart inte ngn större koll på varken, dansk, rysk, norsk eller finsk hockey. Men vi vet vilka vägar vi ska gå för att bygga system och för att hitta lämpliga vinnare att hålla i handen. Oddsen spelas över hela Europa och där ute finns garanterat folk som har koll på respektive lag och puttar oddsen i den riktning de ska. Ju närmre spelstopp vi hamnar, ju mer korrekt kommer oddsen ligga. Inget verkligt facit, men så nära ett facit man kan komma där man inte vet utgången innan.

Vårt systemförslag idag väljer endast en spik, HIFK. Vi sätter sedan ut reduceringskrav på två ytterligare vinnare i form av Lions och EfB. Vi vaskar överstreckade Fredrikshavn och Rödövre. Ett ytterligare reduceringskrav för att rikta våra pengar mot fint värde och fin utdelning görs med orangea kravet.

Reducerat systemförslag på 432 rader via Speltjänst

Våra andelar kommer att byggas när ytterligare pengar finns inne i prispoolen och vi vet då ännu mer hur strecken sitter. Vill du köpa in dig på ngt system så finns nedan idag:

Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets PP x5, 335kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr

Igår satt vår hockeybomb för över 13 000:-

Vi spelar samma system idag: Miljongängets Hockeybomb – 149 kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay