Powerplay onsdag

Igår var det extrapengar på Powerplay och intresset var stort! 8 rätt gav 19 000 kr men vi orkade inte hela vägen för att få dela på den kakan. Oskarshamns mål i absolut sista sekunden ställde till det bland annat!!

Men, vårt uppdrag är att dagligen prestera spelvärda system. Gör vi det så kommer belöningen att komma efterhand – det kortsiktiga utfallet på en enskild dag är inget facit. Så, upp på hästen igen!

Kvällens kupong är 100 % från Hockeyallsvenskan, 7 matcher och 1 st ”spelarduell”. Nu när det bara återstår ett par omgångar av serien börjar det bli lurigt, vilka lag har motivation, vilka lag är nedtränade för framtida matcher osv? Saker att beakta men samtidigt inte lägga FÖR stor vikt vid, marknaden (oddsen) prisar in dessa faktorer och med den hjälpen tar vi kloka beslut.

Vi väljer att spika Timrå (hemma mot seriesuveränen Björklöven) samt spika Västerås mot Vita Hästen. Två mycket fina spikar som i nuläget båda är streckade under 50 %. Det gör att vi har råd att helgardera kupongs två största favoriter Modo och Södertälje. Båda streckas runt 80 % och det är helt ointressant för oss att spika där – oavsett hur motiverade dessa lag är!

I spelarduellen lockas vi av endast 39 % på ”krysset”, brukar sällan vara fel att spika när det är under 45 %. Men vi tror att den procenten kan komma att stiga under dagen och nöjer oss med att sätta ett utgångsvillkor för X men ändå helgardera.

Se färdigt spelförslag för 372 kr här! >>>

Som ovan skrivet, nära riktigt fina pengar igår på våra Powerplay-andelar. Nya tag ikväll och vi kommer att bygga slagkraftiga system som brukligt. Köp en andel i något av dessa system och låt ”livescoren” smattra mellan kl 19-21!

Miljongängets Big PP x10, 1337 kr/st

Miljongängets Stora PP x10, 297 kr/st

Miljongänget Stora 4, 270 kr/st

Miljongänget Spiklösa, 120 kr/st

Miljongänget 90, 90 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Powerplay