Powerplay torsdag

Gårdagens ljusglimt var reken på Södertälje till 6.40 ggr degen som lyckades vinna borta mot Modo med klara 2-5. Almtuna (5.05) lyckades bara knipa en pinne och AIK (6.35) föll med 2-0. Hoppas ni följde med på spelen! Ny dag och nya tag.

Dagens pp inleder med Beijer hockey games, vi kommer redan här ta ställning och spika av Sverige. Förhoppningen är att komma förbi första matchen med många levande tecken. Detta ska aldrig vara en faktor när du bygger system, flera kanske tänker ”man vill leva till de sena matcherna” osv hör inte hemma i spel. Spela rätt, alltid och låt inte känslor ta över. Här spikas Sverige enbart för dte är en vettig spik och inget annat. Tampa spikas med, inte alls några superspikar. Men krysset är överstreckat i Tampa så det vill vi inte betala för i nuläget. En gubbgardering fungerar fint här om du gillar andra spikar (spela 1 2). Montreal och Colorado har vi hårda utgångar på, båda fungerar fint som vettiga spikar. När vi nu spikat två favoriter samt haft hårda utgångar på två andra så behöver vi reducera systemet mot värde och lite lägre streckade tecken. Därför viktar vi till höger i både Detroit och New jerseys matcher.

Färdigt spelförslag för 360kr>>>

Vill du köpa in dig i välarbetade andelssystem finner ni dem här:

Miljongängets BIG PP x10, 1337kr>>>

Miljongängets STORA PP X10, 297kr>>>

Miljongänget, 216 kr>>>

Miljongängets spiklösa, 120kr>>>

Idag när vi har 4 vettiga/tilltänka spikar så kan vårt system som spelas x5 vara fint, det spelas med 3 spikar resten hel.

Miljongängets PP x5, 335kr>>>

Comments

comments

Kategorier: Powerplay