Powerplay torsdag

Nu under NHL-slutspelet kommer vi komma med sporadiska separata inlägg om denna poolen. När svenska säsongerna drar igång kommer det vara fullt ös igen och våra tankar kommer gå att läsa som en öppen bok. Powerplaypoolen är något som ligger oss varmt om hjärtat, vi känner att vi har extrem edge här. Speciellt när den svenska ishockeyn drar igång. Powerplaypoolen drar inte alls till sig mycket duktiga spelare, oddsen blir ofta höga och man möter extremt mycket fisk. Därför är det en extremt bra väg att enbart luta sig mot spelvärde och felstreckningar för att på så sätt äta upp fiskens pengar omgång för omgång. På topptipset vet vi att det finns mycket duktiga spelare som väljer att spela vid sidan om sitt vanliga fotbollscappande. Men på powerplay är det helt annorlunda, det kan vara en guldgruva om man gör jobbet. Vi har väldigt bra koll på vilka svenska duktiga spelare som styr oddsen här i Sverige. Det är inte ens en handfull om vi gissar rätt. Till stor del så styr vi i miljongänget oddsen på svenska oddsmarknaden. Går vi in och spelar sida X som vi gillar så rasar oddsen till exempel.

Men ikväll fokar vi på NHL, och som vi nämnde tidigare så är det rena värdetecken vi ofta letar. Vi tar noll hänsyn till hur andra hajar spelar då de knappt existerar här. Minnesota och Washington byggs systemet runt idag. Vi plockar helt bort ett överstreckat Toronto. Systemet har redan här riktat in sig mot värdetecken. Vi kommer utöver dessa sakerna sätta utgångar på 1X St.Louis och 1X Winnipeg. Något av dessa fyra tecken måste sitta för att vi ska kunna hitta den gröna åttan. 11% reducering kanske låter lite, men som vi sagt innan så reducerar vi inte för att i huvudsak spela billigare. Vi formar systemet så det passar vår väg i omgången. Nu vill vi betala mindre för favoriter som Vegas och Calgary. Att Winnipeg har problem med skador vet vi, ni och definitivt oddsmarknaden så det är redan inbakat i priset. Färdigt spelförslag för 432kr

Våra andelar på powerplay fick en flygande start första omgången, flera fina utdelningar efter det har vi varit och nosat på men inte fått till det. Vi följer som vanligt upp procent och oddsförändringar under dagen/kvällen och lämnar in sista timmen för att få maximala förutsättningar. Vill du hänga med oss hittar du andelar här:

Miljongänget BIG PP X10, 1337kr
Miljongängets STORA PP X10, 297kr

Miljongängets stora 4, 270kr
Miljongängets 2 spikar, 201 kr
Miljongängets 3 andelar, 180kr
Miljongängets PP x10, 107kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay