Rullpott hockeybomben samt powerplay

Vi har 300.000 kr i extrapengar på hockeybomben, powerplaykupongen är fullsmetad med matcher från SHL, kan en ruskig höstkväll bli mycket bättre för en spel och hockeyintresserad? Antagligen inte. Vi är enormt taggade och kommer hugga på båda potter. Spelstopp 18.59 i båda spelformerna.

Vi har öppnat våra stora bomber som smällt av till riktigt fina utdelningar till och från, speciellt på hockeybomben. Att vara med i ett stort system är en enorm fördel på hockeybomben. För att kunna slåss om pengarna när väldigt få rader återstår så behövs variansen köpas bort om man nu inte skulle ha extrem tur. Med stora system kan man köpa kombinationer som dödar både dåliga och bra motståndare. Vi jobbar mestadels in lågt streckade värdetecken men även en krydda av ett par riktigt dåligt streckade tecken. Det är melodin för en fin utdelning.

Vi följer även oddsens utveckling på totallinorna i matcherna, precis som elvor och oddsdropp på olika lag i fotboll är det viktigt att hålla koll på detta när man bygger sina bomber. Det kan öppnas riktigt fina lägen att gå kort eller högt på vissa lag på kupongen. Våra största bombenandelar hittas nedan:

Miljongängets Dynamit, 2110kr
Miljongängets BIG BANG, 2070kr
Miljongängets Stora Bomb, 825kr

Powerplay

Dagens kupong känns spännande, idag handlar det inte lika mycket om att lokalisera givna värdetecken. Kupongen är rätt vettigt streckad, finns såklart några procent felstreck här och där på favoriter som alltid. Men oftast är dessa bra mycket mer streckade. Då är det ännu mer fokus på att balansera sitt bygge. Idag kommer vi jaga streckryttare och fisk. Det finns motståndare som inte tål att ha med ett tecken som är 3-4% överstreckade, vilket inte är speciellt mycket om man valt en bra balanserad väg på sitt system. Vi kommer idag att spika en smått överstreckad favorit, men även plocka bort en betrodd favorit. Här kan vi rensa lite system från varje ”läger” bland annat.

Vi spikar i nuläget ett korrekt streckat Färjestad och ett överstreckat Frölunda. Vi vaskar kupongens mest betrodda tecken i Luleå, viktig nyckel att göra det när vi valt att spika två relativt stora favoriter som kommer spikas på många kuponger. Vasken på Luleå räcker antagligen inte för att skapa tillräcklig höjd. Vi väljer därför att reducera mot underdogs. Rögle, Örebro och Skellefteå är tre sidor vi väljer att reducera bort ifrån. Max ett av dessa lagen får vinna. Färdigt spelförslag för 360 kronor.

Vi kommer såklart följa hur odds och strecken rör sig under dagen fram till spelstopp, mycket kan ändras. Vill du köpa en andel av oss i Miljongänget denna heta hockeytorsdag så finner du dem nedan:

Miljongängets Mega PP x10, 1604kr
Miljongängets Big PPx10, 1337kr
Miljongängets Sexsiffriga x10, 594kr
Miljongängets PP x5, 335kr
Miljongängets Stora PPx10, 297kr
Miljongängets Stora 4, 270kr
Miljongängets 2 Spikar, 201kr
Miljongängets Spiklösa, 120kr
Miljongängets 90, 90kr

Comments

comments

Kategorier: Powerplay