Stryktips & Powerplay!

Gårdagens Topptips har två matcher kvar på kupongen, men vi stryker redan ett streck över denna runda. De drag och de spikar vi främst arbetade med klaffade inte.

Härligt med lördag igen och en ny Stryktipslapp att sätta tänderna i! Premier League avslutades i söndags och det gjorde vi med stil, 13 rätt på sex olika system och över 1,3 miljoner kronor spelades in till glada andelsköpare! Nu tar Premier L paus i drygt en månad innan nästa säsong sparkar igång, så det blir mer uppmixade Stryktipslappar i augusti. Denna lördag bjuds vi på bland annat skotsk fotboll, matcher från allsvenskan & superettan, en norsk match & FA-cup-finalen mellan Arsenal-Chelsea.

Vi gillar läget, vi kommer förmodligen få se många tokigt streckade matcher på dessa kuponger som mer liknar en Europatipslapp. Omsättningen kommer sjunka jämfört med en klassisk stryktipskupong men ändå bli hög. Bra chans att gräva guld!

Allt talar för hög utdelning idag, rejält klurig kupong. Många jämna matcher och i de matcher där det finns en mer uttalad favorit överdrivs streckningen kraftigt av svenska folket. Någon stabil och spelvärd banker kring 60-75 % finns inte. På detta spelförslag där vi använder oss av fem spikar väljer vi ändå att plocka en av dessa hårt streckade favoriter. Halmstad bort mot Ljungskile och 70+ % är svettigt, men vi tar ändå spiken. Vi balanserar upp våra fyra andra betydligt mer fräcka spikar och vi har viss känsla för att streckprocent kontra odds i denna match kommer hamna mindre snett vid avspark. Dock kommer vi vara ytterst aktiva här, hittar vi bättre spikar närmre spelstopp så kan det bli aktuellt att gå så långt som att helt ändra ställning och spela Ljungskile 1X – det går inte att förälska sig i något tecken i denna bransch!

Våra övriga spikar är Chelsea, Öster, Degerfors & Brann. Samtliga mellan 30-45 % streckprocent och alla med bra spelvärde. Degerfors kan få ett extra omnämnande, för strecken i den matchen sitter rejält snett jämfört med oddsen. Stryktipstipparna ger Sundsvall ett tydligt favoritskap medan oddsmarknaden säger att Degerfors skall vara klar favorit. Intressant värre och vi själva tror på en jämn match då tar vi tacksamt emot det stora spelvärdet på Degerfors.

Två lag med över 60 % streckprocent utelämnas helt, Kilmarnock & Varberg, vi ser ingen anledning att betala för dessa tecken på detta mindre system. Samma sak gäller för krislaget AIK, som streckas på närmre 50 %, vi ser fint värde i både Kalmar & krysset i matchen.

Vi gör en enkel reducering på systemet, i det orange villkoret krävs 2 av 4 orange tecken, Vi viktar dels bort från överstreckade Hammarby & Malmö och viktar samtidigt mot fina tecken på Livingston & St Johnstone. Komplett förslag för 984 kr finns här!

Som vi nämnde här ovan, förra Stryktipsrundan var en riktig succé med 13 rätt. Vi siktar givetvis på att göra om bedriften och kommer analysera, vända och vrida på matcher och systembyggnad ända fram till spelstopp. Superform på vårt team & en underbart svår kupong, bra upplägg väl!? Hård åtgång på andelarna men det finns några kvar i dessa system. Välkommen!

Miljongängets Stora Stryk, 1481 kr/st
Miljongängets Stryktips-Lax, 987 kr
Miljongänget 800, 802 kr/st
Miljongängets Röding, 504 kr/st
Miljongängets Nostalgi U 4-3-66, 327 kr/st
Miljongängets Skrällsystem, 295 kr/st
Miljongängets Gubbar, 286 kr/st
Miljongänget 195, 195 kr/st
Miljongängets 86:a, 86 kr/st

Ikväll har vi också en härlig comeback i form av en Powerplay-kupong! Det är NHL som skall avgöras. Vi firade stora framgångar på Powerplay i vintras och gillar verkligen detta lilla pool-spel. Ofta stort spelvärde och bra chanser till fina vinster. Vi har öppnat några andelar till premiärrundan, haka på! Nedsläpp kl 17:59.

Miljongängets Big PPx10, 1337 kr/st
Miljongängets Stora 4, 270 kr/st
Miljongängets Spiklösa, 120 kr/st

Comments

comments

Kategorier: Powerplay, Stryktipset